anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,dragilor!
As vrea sa ma ajutati,IAR,cu o problema:
As vrea sa imi spuneti cum pot sa capat incredere in mine,sa nu fiu asa pesimita,cum sa gandesc pozitiv?
Cum sa imi descopar calitatile? Cum pot sa vad ca si eu sunt buna la ceva,si sa ma simt bine in pielea mea? Cum sa aflu ce imi place? stiu ca e ciudat,dar m-am luat mereu dupa altii, si nu imi stiu preferintele.
Voi da funda
Ajutati-ma happy

8 răspunsuri:
| aelina a răspuns:

In fiecare dimineata cind te trezesti uitete in oglinda si spune ca esti cea mai buna, cea mai frumoasa, desteapta...dar cu incredere si cu zimbetul pe buze(asta chiar merge am incercat si pe mine).
Incearca sa faci mai multe lucruri care iti va placea si vei dori sa-l mai faci si iti reuseste bine acela inseamna ca il preferi.Incearca sa iti faci un stil al tau de a vorbi, de a te imbraca, etc,. Incearca cind mergi pe linga cineva sa mergi cu incredere si cu zimbetul pe buze asta te va ajuta pe tine sa fii mai increzuta si ca altii sa te invidieze si nu asculta ce spun altii fa doar ceea ce iti spune inima si ce vrei tu e viata ta...
Sper ca te-am ajutat... funda?happy

| mariukka a răspuns:

Incearca sa fii tu insuti nu asculta de ceilalti

| ROB3RT89 a răspuns:

Buna.
Increderea in sine se capatana in timp,dar trebuie sa treci prin mai multe etape.
In primul rand,acceptate asa cum esti si nu te mai lua dupa altii.
Daca inca nu ti-ai descoperit calitatile,le vei descoperi in timp.
Trebuie doar sa constientizezi ca fiecare om are calitati dar si defecte.
Ori ce om are un mic talent, hobby sau o pasiune aparate, e imposibil sa nu iti placa ceva sau sa nu fi buna la ceva anume, trebuie doar sa te gandesti bine.
Aici nu te poate nimeni ajuta sa te schimbi si sa capeti incredere in tine, totul tine de psihicul tau.
Succes!

| YTBDrawingBase a răspuns:

Nplmania.ro
construiminperii.ro
artaseductiei.ro
personalitatealfa.ro
succesdublu.ro
limbajulseductiei.ro

astea ma ajuta pe mine, acum si pe tine.fa-ti cont pe toate, si in fiecare saptamana primesti cate un articol foarte interesant, care iti deschide ochii, sa vezi ce nici macar nu gandeai.

| Rockafellas a răspuns:

Buna. Pentru ganduri bune si idei pozitive ai putea incerca sa citesti cartea, Ganduri pentru fiecare zi 2013 de Omraam Mikhael Aivanhov, este foarte buna. Succes

| AiEnma97 a răspuns:

Pentru preferinte: Gandeste-te asa: "Am sa ma apuc de muzica, de citit, de desen, etc." si analizeaza cu atentie ce simti atunci cand te gadesti la asta. Adica, daca abia astepti sa canti sau daca vrei sa scapi cat mai repede. Ar trebui sa mearga.
Pentru increderea in tine: practica un sport. Merge, serios.
Pentru gandirea pozitiva: asculta niste melodii den Get up-Superchick, Miley Cyrus... Sau uita-te la filme Disney (alea din anii '90). Si sunt pentru toate varstele.
Sper ca te-am ajutat macar cu una dintre ele happy

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Atâta timp cât nu iei taurul de coarne, nu interacționezi, nu mergi nicăieri, nu faci nimic prin casă, etc. nu vei știi nici măcar ce cauți pe pământ!
Ieși din carapace.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna,
Fi tu insati, nu te lua dupa ce spun altii.
Servus.