Foarte frumos .Am citit`o si eu pe facebook, si chiar m`a impresionat!
Uite si asta e foarte dureroasa:
Un copil spune mamei lui: "Mamă, am scris ceva pe cearceaf cu ruj." De la furie mama a început să își bată copilul fără nepăsare până ce l-a pierdut. Inconştientă şi în lacrimi, a încercat să-i deschidă ochişorii, dar era prea târziu; inima lui aia mică a...a încetat să bată. In dormitor pe cearceaf scria: "Te iubesc mamă ♥".
Vaaai! Este ataat de frumoasa! Cand am citit asta, adica acum cateva secunde, ascultam Holograf - ochii tai. Se potrivesc de minune! Imi place mult! Te superi daca o pun pe peretele meu sa o vada si prietenii mei?
Uite una mai induiosatoare:
Fata,inainte de operatia de transplant de inima:O sa ma astepti cand se termina operatia? Iubitulesigur,nu-ti face griji,totul va fi bine. Apoi,fata a fost ansteziata si dusa in operatie. Dupa operatie de succes,acesta se trezeste si il intreaba pe tatal sau:Unde e el? Acesta ii spune:Tu nu stii cine ti-a dat inima? Fata a inceput imediat sa planga,cand tatal i-a spus:Glumeam, e la WC, se caca.
Tare faza ))
Am rămas mască...foarte frumoasă poveste de dragoste
Aproape mi-au dat lacrimile...s-ar putea sa ajunga o intrebare foarte vizionata si recomandata.
Esti foarte sentibila, daca o poveste ca asta iti starneste plansul. Mai stiu si alte povesti ca acestea. Pe site-ul acesta gasesti foarte multe povestioare interesante.
http://academictips.org/blogs/
Frumos... dar trist. Romantic... apoi dramatc. Viata - cat de putin pretuita!
Andrei67y5 întreabă: