| MyaEmy a întrebat:

Buna dragilor :*
Eu si cu prietenul meu suntem impreuna de o luna si pana acum nu ne-am sarutat decat de 2 ori, o data l-am sarutat eu acum 2 saptamani(consider ca l-am sarutat bine, mie una mi-a placut cand l-am sarutat si si el a zis ca i-a placut) si a 2 a oara ieri cand m-a sarutat el dar trebuie sa mentionez ca nu prea mi-a placut.
Problema aici nu este faptul ca nu mi-a placut cum m-a sarutat ci faptul ca nu pot sa-mi dau seama daca m-a sarutat bine sau nu, ideea e ca ma cam umplut de saliva deasupra buzei si pe barbie) si vruiam sa va intreb pe voi daca in general este normal ca in timpul unui sarut reusit sa se intample lucruri de genu', daca nu..asta inseamna ca a fost un esec

10 răspunsuri:
| W3R4 a răspuns:

E lasă dragă, saliva mai ajută la hidratarea tenului, deci nu dispera. laughing *glumesc*
Asta e, se mai întâmplă, e normal.

| drogh a răspuns:

Cam e normal.laughing

| DeeaV a răspuns:

Daca iti place nu e esec, acuma nah, se mai intampla si mici minuni cum ar fi exces de saliva sau muscat de limbalaughing dar practica e mama invataturii

| MyaEmy explică (pentru DeeaV):

DeeaV sa stii ca nu prea mi-a placut laughing si da stiu ca se mai intampla dar totusi a fost destul de umed, dupa ce s-a terminat sarutul imi venea sa ma sterg la gura dar nu am facut-o ca sa nu il fac sa se simta naspa laughing

| DeeaV a răspuns (pentru MyaEmy):

laughingatunci spune-i cu frumosul, o sa il ajuti pe viitor chiar daca pe moment o sa fie mai aiurea si ca sa scapi de momentul stanjenitor, arata-i tu cum se facehappy

| TinaDeea a răspuns:

Buna.
Nu cred ca este vreo problema happy. Acum depinde si cum e el, poate i-a fost "frica" sa te sarute... Dar nu cred ca este un esec, asa incepe totul, o sa fie din ce in ce mai bine.
Prima data cand m-a sarutat prietenul meu a fost dupa aproape un an de relatie straight face... asta pentru ca l-am rugat eu. Deabia acum cateva zile mi-a zis daca-mi amintesc primul sarut, eu i-am zis ca da si imi zice ca i-a fost teama atunci sa ma sarute ca sa nu iasa ceva prostbatting eyelashes...
Deci, depinde de el happy o sa fie din ce in ce mai bine, o sa vezi kiss

Sper ca te-am ajutat, pa-pa big grin

| MyaEmy explică (pentru TinaDeea):

Multumesc pentru incurajare, deci stai ca nu inteleg, prima oara cand te-ai sarutat cu prietenul tau a fost dupa un an de relatie?

| TinaDeea a răspuns (pentru MyaEmy):

Da big grin
Nu stiu daca ma crezi, dar sunt cu prietenul meu de aproape 3 ani... E cu un an mai mare ca mine si eu in vara acelui an, faceam 14 ani big grin, sunt mai timida de felul meubatting eyelashes, si el n-a vrut niciodata sa ma forteze in vreun fel si a asteptat. Acuma facem tot felul de prostii cand ne sarutam laughing
Bine, sa nu crezi ca am fost impreuna incontinu, ne-am certat de mai multe ori, si cel mai mult n-am vorbit 3 luni, dar na, nu putem sa mai stam unul fara celalalt. Ne-am obisnuit unul cu altul si nu putem sa stam separati mult big grin

| MyaEmy explică (pentru TinaDeea):

Frumos,sa va tina happy si acel prim-sarut dupa un an cum a fost? a fost reusit sau esuat?laughing

| TinaDeea a răspuns (pentru MyaEmy):

Pai, era ziua mea, si el a vrut sa fie cadoul meu de 14 ani happy
O fost bine, zic eu. Era seara si eu tot asteptam sa se intample ceva laughing, ne jucam cu prietenii (cu mingea ceva, nu stiu sigur ce). Pe la 9 jum voiam sa ma duc in casa, m-a condus pana la scara si cand sa plec m-a tras de mana si m-a sarutatbatting eyelashes, mi-a zis ca ma iubeste si mi-a zis "la multi ani", ceea ce n'o facuse toata ziua. A fost reusit.