E lasă dragă, saliva mai ajută la hidratarea tenului, deci nu dispera. *glumesc*
Asta e, se mai întâmplă, e normal.
Daca iti place nu e esec, acuma nah, se mai intampla si mici minuni cum ar fi exces de saliva sau muscat de limba dar practica e mama invataturii
Buna.
Nu cred ca este vreo problema . Acum depinde si cum e el, poate i-a fost "frica" sa te sarute... Dar nu cred ca este un esec, asa incepe totul, o sa fie din ce in ce mai bine.
Prima data cand m-a sarutat prietenul meu a fost dupa aproape un an de relatie ... asta pentru ca l-am rugat eu. Deabia acum cateva zile mi-a zis daca-mi amintesc primul sarut, eu i-am zis ca da si imi zice ca i-a fost teama atunci sa ma sarute ca sa nu iasa ceva prost...
Deci, depinde de el o sa fie din ce in ce mai bine, o sa vezi
Sper ca te-am ajutat, pa-pa
Da
Nu stiu daca ma crezi, dar sunt cu prietenul meu de aproape 3 ani... E cu un an mai mare ca mine si eu in vara acelui an, faceam 14 ani , sunt mai timida de felul meu, si el n-a vrut niciodata sa ma forteze in vreun fel si a asteptat. Acuma facem tot felul de prostii cand ne sarutam
Bine, sa nu crezi ca am fost impreuna incontinu, ne-am certat de mai multe ori, si cel mai mult n-am vorbit 3 luni, dar na, nu putem sa mai stam unul fara celalalt. Ne-am obisnuit unul cu altul si nu putem sa stam separati mult
Pai, era ziua mea, si el a vrut sa fie cadoul meu de 14 ani
O fost bine, zic eu. Era seara si eu tot asteptam sa se intample ceva , ne jucam cu prietenii (cu mingea ceva, nu stiu sigur ce). Pe la 9 jum voiam sa ma duc in casa, m-a condus pana la scara si cand sa plec m-a tras de mana si m-a sarutat, mi-a zis ca ma iubeste si mi-a zis "la multi ani", ceea ce n'o facuse toata ziua. A fost reusit.
Elenastoica9 întreabă: