| Veronica077 a întrebat:

Buna,dragilor! In ciuda vechilor mele intrebari azi am una cu totul si cu totul diferita,deoarece de o luna incoace simt ce inseamna sa iubesti cu adevarat, iar acea senzatie sa iti fie impartasita in acelasi mod si aceiasi masura.E atat de frumos sa iubesti si sa fi iubit....si e incredibil de dificil chiar imposibil de exprimat asta in cuvinte.Insa eu vreau sa incerc acest lucru,nu neaparat a-i demonstra ca il iubesc prin cuvinte, dar cu ocazia faptul ca facem o luna as vreau sa ii fac o surpriza wow...din care sa inteleaga ca il iubesc! Asa ca va rog din suflet dati-mi ideii pentru o surpriza minunata! Va multumesc enorm! Pupici

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dă-i papucii. O să fie "wow".

| LikeeChocolate a răspuns:

Pai.o surpriza speciala ar pute afi....mmm poti sa ii cumperi ceva ce isi dore foarte mult, poti sa ii cumperi bilete la un meci(daca ii plac sporturile) sa ii faci un filmulet cu toate pozele voastre speciale pe fundal cu melodia lui preferata sau puteti merge in parc sa va plimbati si ii scrii ceva special pe jos..sunt multe chestii. sper ca te-am ajutatlaughing)