Cred ca fiecare adolescent trece prin asa ceva la un moment dat in viata sa,nu fi trista ca nu esti singura persoana care e dezamagita din dragoste, nu esti singura persoana sensibila! Ce e al tau e pus de-o-parte! Stai linistita, si eu am trecut prin asta, tot ce trebuie sa faci e sa te distrezi cat mai mult cu prietenii si sa nu te mai gandesti la ceilalti atat de mult, gandeste-te la tine! Tu sa fi pe primul loc! Bafta in viata!
Mda naspa ca ai "norocul" sa dai numai peste insensibili. Imi pare rau si de faptul ca esti asa sensibila, nu prea te ajuta sa fi asa buna pentru ca lumea te ia de proasta. Multi prieteni sunt egali cu 0, sunt doar de exterior daca intelegi ce vreau sa zic. Totusi nu poti sa spui ca iti e greu pentru ca ai o viata frumoasa daca esti inconjurata de prieteni cu care sa te distrezi. Multe persoane, si ma dau pe mine ca exemplu, si-ar dori sa fie in locul tau. Sa am si eu parte de o relatie chiar si daca ar ajunge la dezamagire, pentru mine placerea de a te indragosti si a iubi/fi iubit merita. Trebuie doar sa fi tare, sa nu te lasi doborata de raul inconjurator. Daca ai un caracter puternic poti sa treci prin multe. Iti recomand sa te gandesti bine de tot la tot ce ai si sa fi recunoscatoare pentru ce ai, o familie care te iubeste, prieteni, ca nu ai lipsuri materiale sau altele, orice ai e bine sa fi recunoscator ca il ai pentru ca altii nu au. Cred ca esti o persoana foarte de treaba si pun pariu ca toata lumea ar vrea sa te aiba ca prieten, chiar si eu . Anyway, take care si nu mai sta cu botu pe labe, fruntea sus ca viata e frumoasa daca tu o vezi asa. PS: asculta "Michael Buble - Feeling Good" o sa te simti mai bine dupa ciao