Pai..sa incepem
Deci, fizicul pentru mine nu e CEL mai important, dar bineinteles ca fizicul te atrage prima data. Nu vreau sa arate ca un model, chiar deloc.Dar sa fie dragutel, mai bine zis sa nu fie foarte urat.Dar si asta este o chestie care nu e generala.De multe ori m-am indragostit de un baiat, iar unele prietene imi ziceau ca nu e frumos.Dar cum se zice :"Nu`i frumos ce e frumos, e frumos ce-ti place tie".Si de obicei sunt atrasa de baietii cu ochii verzi :X Nu stiu de ce..Atat pentru fizic.
Iar calitatile morale, poate inainte ti-as fi insiruit zeci de calitati pe care le-as vrea, dar dupa ce m-am indragostit de un baiat care nu e nici pe aproape asa cum vroiam, am renuntat la atatea pretentii.
Una singura ar fi principala: sa ma iubeasca.Atat.Asta e cel mai important.Atata timp cat te iubeste, nu iti trebuie nimic altceva. Poate sa fie si mai smecherut asa, si mai prostovan, daca tie iti place e perfect:X.Asa e si in cazul meu.Depinde si de fata na.Cand le aud pe unele ca vor bogati, frumosi, destepti imi vine rau. Eu nu sunt superficiala..Macar de as putea alege eu de cine sa ma indragostesc, dar uneori inima asta proasta mi-o ia inainte.
Off.e complicat si cu dragostea asta!
Buna.Pai fizic vorbind imi place la o fata ochii,parul, fundul, sanii, picioarele(dar cel mai mult ochii), iar moral imi place sa fie sigura pe ea, imi plac fetele hotarate care stiu ce vor de la viata si care stie sa aprecieze sa iubeasca si sa faca un barbat fericit.
Fizicul cred ca e cel mai important la prima vedere dar apoi cred ca moralul!
Fizic la o fata sa aiba de toate sti ca e vorba aia "fata snur, fara Tate fara cur" ei bine sa nu se zica asa de ea la un baiat sa nu fie slabanog, sa se poata apara daca e vorba de ceva, moral la o fata sa nu te minta, sa iti spuna tot ce simte si sa nu fie dinaia doar de o aventura, la un baiat sa nu te lase pentru alte fete sa prefere sa stea cu tine decat cu gasca lui. Acum totul depinde de preferintele partenerului, nu poate fi ceva exact