anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

duminica e ziua unei colege si nu am habar ce sa ii iau thinking imi puteti da va rog o idee. Face 13 ani happy cel mai bun si rapid raspuns funda :*

Răspuns Câştigător
| ByaKid a răspuns:

Pai daca ii place un sport de exemplu handball-ul poti sa ii iei o minge de handball. Poti sa ii iei o bluza mega draguta.Un ursulet scump, sa legi in gurul labutei sau gatului( nu il zugruma) un material poate satin si sa legi un bilegel sa ii scrii ceva dragut pe el. Daca ii place parfumul tau poti sa il parfumezi cu el ca sa ii aminteasca de tine mereu.O ciocolatathinking sau poti sa ii faci o surpriza happy un album de poze cu voithinking multe multe ideiwinking

7 răspunsuri:
| Ionela_6633 a răspuns:

Daca ii place scoala,ii poti lua o carte,o bloza la moda,un colier, o bratara, cercei.gandeste-te ce-i place si ce foloseste daca stii... Daca ii dai ceea ce ea poarta/foloseste se va bucura! Sper ca te-am ajutat:*

| ddanaraluca a răspuns:

Daaa,un CD cu Trupa\Cantaretul preferat, o esarfa...sau un parfum, foarte tare:X

| Reallynotme a răspuns:

SAlut biby!happypai banuiesc ca nu aveai de gand sa ii dai flori sau o carte nu?hee heeun tricou dragut pe marimea ei cu imprimeuri funny sau inscriptii care se refera la prietenie...ar fi dragutlove struckSunt sigura ca s-ar bucura sa primeasca ceva care sa demonstreze prietenia voastra, sau ceva care sa-si aminteasca dupa aceea.cum ar fi un album foto.un jurnal personalizat...o bratara sau un medalion.vezi tu! succes:*

| Merilynne a răspuns:

Depinde de ce gusturi are ea, acum ma pot gandi ca o pereche de cercei mai micutzi si draguti in forma de inimioara ar fi perfecti :X.
Daca nu este o fana a bijuteriilor ii poti lua un jurnal care cred ca este perfect pentru toate fetele, stii u unul roz frumos cu lacatzel si un pix roz cu puf :X.
Daca nu ii place nici sa scrie treci la alt ceva, cum ar fi un tricou putin mai mare ca astea se poarta acum cu miky mouse sau mini nu conteaza.

| princess97 a răspuns:

Eu la o colega tot cand a facut 13 ani i-am luat un catel de plus roz care latra laughing
poti sa-i iei un tricou, o bluza, nu stiu. ceva frumos si care sa ramana o amintirewinking

| Bianca_4925 a răspuns:

Multumesc mult pentru raspunsuri.dar astazi am fost in mai toate magazinele dragute. si ea poarta xs. e foarte greu de gasit ceva de imbrac si nu prea e ea cu chestiile simbolice. straight face dar oricum multumesc inca o data :*

| Alexuţaaa a răspuns:

Cartile sunt cadouri minunate si de efect.de exemplu, fetiTA CELEI DE A SASEA LUNI, harry potter, copiii lampii fermecate, gossip girl:X:X...Sau daca ai ia o poza cu tine si du-te la un sediu de asta de Nikon, sau de alta firma de genul acesta, si sunt rame foarte tari, si sunt si ceasuri in care poti sa pui o poza, foarte foarte tare! sau poti sa ii iei de la un magazin de cadouri ceva.de exemplu, sunt suporturi de bijuterii, cum ar fi un corp di fata, cam in forma de cuier in miniatura, unde se pun lanturi, sau sunt pantofiori si au un material moale inauntru in care se pun cerceii sau brosele.da o tura prin oras si poate, cine stie, gasesti ceva dragut si pentru tine. pup. sper ca te-am ajutat