Daca o cunosti chiar asa de bine sti ceea ce ii place, de exemplu eu sunt rockeritsa deci imi plac lucrurile mai nebune, cum ar fi lanticuri ciudate, pirsuri si etc. Nu trebuie sa ii cumperi ceva care costa foarte mult si care este posibil sa il piarda(ex: lantisor, inel), ar putea sa se rupa(haine), ar putea sa se degradeze(lucruri deproasta calitate).
Poate ca daca i-ai cumpara un inel sau lantisor cum am zis mai devreme, poate nu s-ar pierde dar ar trebui sa fie ceva de calitate, si bugetul fiind prea mic nu iti ajung banii ok? Asa ca poti sa ii cumperi ceva foarte semnificativ, cum ar fi: duci la un pictor o poza cu voi 2 si ii faci un tablou, sau poti sa te duci cu o poza cu voi 2 sa o pui intr-o rama (sti tu sa o maresti si sa o editezi putin, si sa scrii si un mesaj pe poza(la pc)), sau sa ii cumperi ceva care sa ii aduca aminte de tine. Sper sa iti fie de folos sfatul meu. Funditaa:*
Ar fi dragut o bratarica fina, ceva, de care ar putea atarna initiala prenumelui tau
Hey Si eu sunt fata si voi implini 17 ani curand...Mie mi-ar placea sa primesc de exemplu un lantisor, sau o bratara Sper ca ti-am fost de ajutor!
I-am cumparat deja lantisor acum o luna! cat despre bratara ar fi o idee. Astept mai multe idei. Ms. de raspuns!
Pai ia-i un inel de argint nu e chiar asa de costisitor si in plus. ii va place foarte mult iubita mea a fost foarte incantata, succes! si sa ai grija de ea!