| Buburuza272 a întrebat:

Buna!
Dupa cateva saptamani de gandire, m-am decis sa le spun parintilor mei ca as avea nevoie sa merg iar la psiholog. Problema este ca nu stiu cum sa le spun fara sa ii ingrijorez foarte tare si fara sa isi dea seama ca am inceput iar sa ma tai. Nu vreau sa ii intristez...
Imi puteti da cateva idei cum as putea sa vorbesc cu ei despre asta?

2 răspunsuri:
| Azcha a răspuns:

Hei.

Le-ai putea spune că vrei să mergi pentru a primi ajutor pe partea de dezvoltare personală sau pentru că vrei să previi ce s-a întâmplat data trecută și ai nevoie de sfaturi din partea unui profesionist.

Totuși, eu cred că e bine să le spui exact ce se întâmplă. Sunt îngrijorați doar pentru că îți vor binele happy

O zi frumoasă!

| TanteMarianne a răspuns:

Spune-le adevarul. daca nu le spui adevarul nu ajungi la nici un psiholog. si faza e ca daca ei observa ca te tai, oricum isi vor da seama de problema ta si se vor intrista si mai tare ca nu le-ai spus adevartul motiv.
vorbind serios acum nu stiu cat de mult te poate ajuta un psiholog. in afara ca e destul de scumpa o sedinta, posibil sa nu te faca sa te simti mai bine..Ca sa iti revii din depresie trebuie sa faci si tu un pas nu poti sa te bazezi pe un psiholog.