| maidemult a întrebat:

dupa ce m-am despartit de prietenul meu dupa care am suferit numai pot sa am incredere in alt baiat, nu ma mai atrage desi au trecut 7 luni si am mai stat cu altii dar nimic serios, pentru ca nu au vrut eisad. De ce nu pot sa am o rel de durata poate ca cine ma place cu adv nu il plac eu si de aia.Credeti ca daca as sta cu cineva care nu imi place o sa ajung sa ma indrag de el? sunt sanse? si cum sa fac sa fie baietii mai interesati de mine, prietenii imi zic ca sunt draguta, de treaba, prea buna pentru unii dar nu stiu cum sa le starnesc interesul mai tare.pls helphappy

2 răspunsuri:
| Angel18Inna a răspuns:

Toti trecem prin dezamagire, dar asta nu inseamna sa nu mergi mai departe, nu trebuie sa stai cu cineva daca nu te atrage, iar ca sa ai o relatie de durata trebuie sa nu sufoci partenerul(sms, sunat) si sa nu fii geloasa... bafta

| Razvan a răspuns:

Unii oameni pur si simplu nu sunt facuti pentru relatiioh go on
Altii s-au nascut pentru a iubi si isi bat altii joc de iubirea lor.Aceasta nesincronizare duce la ruperea a 90% dintre relatii.Lipsesc elemente esentiale:respectul.Si mai ales libertatea intr-o relatie.Nu zic, gelozia in doze mici e buna dar sa inceapa cu crize pentru ca nu are raportul pentru ultima ora mi se pare depasit.Tocmai de asta zic, inainte de a te arunca intr-o relatie lasa timp pentru tatonare. Daca tot cumperi, macar sa fie de calitatesmug