Pai e prima data
Asa mi s-a intamplat si mie.Prima data puţin
Poti folosi geluri intime.in fiecare seara sa faci un dus caldut poti.
Nu ai voie sa stai in apa fierbinte in cada in timpul ciclului menstrual[adica 3-4 zile cat dureaza el] deoarece poti sa faci o hemoragie din cauza apei calde/fierbinti.
In legatura cu absorbantele.Il schimbi cand vezi ca daca mai stai putin te patezi.Nu exista un nr de absorbante pe zi. Tu decizi daca il schimbi sau mai merge ctv ore[2-3]
Absorbantele interne da.sunt cam periculoase:-s iti pot provoca o infectie in interior :-s
Deocamdata nu'ti face grija.Esti la inceput.mai cere'i sfaturi si mamei tale sau prietenelor care le'a venit.
Sper ca te'am ajutat
Take care!
Pai absorbantul trebuie sa il schimbi la 4 ore, si dus zilnic de cate ori vrei tu Intre menstruatii poti folosi protejslipuri.
Pai da
Maine iti va curge mai mult
Nu te speria daca ai auzit de la alte fete
Ca ele au avut dureri insuportabile
Prima oara.
Uite. iti dau un site
Este foarte interesant
Niste fete de la Always au venit
La noi in scoala si ne.au explicat
Tu intra pe www.noifetele.ro
E site. ul lor. Poti pune o intrebare
Poti afla de acolo mai multe despre
Menstruatie cat si despre igiena
In timpul acestea
Bye:*
Mie nu mi-a venit ciclul dar...am citit intr-o carte ca la inceput in primele zile de menstruatie ciclul este neregulat dar peste cateva zile saptamani poate lui este regual... igiena este foarte importanta poti folosi geluri intime iar absorbantul il schimbi la fiecare scurgere de sange si tot atunci te speli cu geluri intime si iti pui alt absorbant
sper ca sfatul te-a ajutat bafta
Emma0313 întreabă:
Beniamin122 întreabă: