Ce fel de baiat e el, daca mama ta zice ca e periculos? De ce il crede ea asa? Dupa parerea mea, tu esti si un pic indragostita. Incearca sa discuti cu mama ta si sa ii explici ca sunteti doar prieteni buni si ca nu se intampla nimic, ca el nu este un pericol pentru tine.
Cred ca orice fata se confrunta cu probleme de astea. De exemplu, si mama mea era la fel. De cate ori aparea un baiat, imediat, discutii si interdictii. Mereu imi spune sa fiu mai rezervata, chiar daca mie nu mi se pare ca fac nimic rau.
Cand o sa-l vezi, probabil ca il vei saluta si iti vor veni in minte toate momentele petrecute impreuna.
Nu te mai considera fata mica si proasta, din contra. Fi sigura pe tine! Asa e cel mai bine!
Pupici :*
Eeh.nu esti proasta fath )) j.pai.cand iL mai vezi. spune. i ca mama ta tia interzis s ti mai vezi cu el.si chiar dul la mama ta ca sa vb cu ea si sa il cunoaska mai bine sh ea.))ma rog j
Nu ne'ai retinut cu problemele tale Pentru asta e site'ul ca sa ne ajutam:* Acum revenind la problema ta...Depinde de cati ani ai tu poate mama ta nu vrea sa te lase cu el pentru ca desi e vecin nu poate avea incredere in nimeni[mai ales daca el e mult mai mare ca tine]
Si poate ai sa zici ca nu e diferenta mare de 3 ani. dar el la 19 ani nu se stie daca vrea doat o prietenie cu tine. sau.
Saluta-l.
Daca te simti vinovata spune-i ca prietenul tau este prea gelos ( asta daca nu vrei sa mai ai ceva cu el ). Daca iti doresti o prietenie cu el ar trebui sa incerci dar nu te abate de la drum ca poate fi periculos, cum spune mama ta. Dar o simpla amicitie nu va ucide pe nimeni.
Poarta-te normal...ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, dar incearca sa nu mai pari atat de apropiata, si evita-l cat de mult poti, ca mama ta stie ce zice, chiar daca acum n-o intelegi,.