Grele. Nu sunt de nivel mediu. Dacă cauţi simulări din anii trecuţi, vei vedea o diferenţă între ele. În plus, ex. 2 de la partea I nici nu era corect. Nu se poate împărţii 35 la 3, măcar dacă dădeau rezultat fix. În 7 martie se afişează rezultatele. Pe internet, peste tot îţi vei vedea numele scris cu nota lângă. :-)
Sănătate!
Buna.Mi s-au parut usoare subiectele. Baremul am inteles ca apare dupa ora 3 azi.Cat despe site..scrii si tu barem evaluare nationala matematica 2014 si e un site B nust cum pe care se posteaza.
Mie mi s-a părut ok, nici prea ușor, dar nici al naibii de greu. Mi s-a părut că toate subiectele au fost abordabile, iar un elev mediu (cam ca mine) ar lua undeva peste 9.
Baremul apare după ora 3, sunt multe site-uri pe care va fi postat. Te sfătuiesc să cauți mai pe seara, atunci sigur vei da mai ușor de el.
Succes la examen și nu uita că simulările sunt gândite ca să te ajute la examen. Nota nu contează neapărat!
Si eu am dat azi la mate :3 si a fost al naibi de greu (sunt bata la mate ) stiu doar ca rezultatele se vor afisa pe 7 martie 2014 (logic 2014)Sper ca toti din cls. a 8-a sa i-a 10 (desi e putin probabil) Funda? (y)