anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dupa parerea voastra, in special a baietilor, ce credeti ca s-ar intampla daca toate femeile ar deveni invizibile?

Răspuns Câştigător
| Castorul a răspuns:

Ar fi nasol
Am merge pe strada, riscam sa ne impidicam de femei pe care nici nu le vedem...vine autobuzul, credem ca e gol, surpriza e tixit de femei invizibile, ca sa nu mai spun ca daca incepe o fata sa vorbeasca cu tine, n-o sa ai habar cum arata laughing Deci e mai rau ca pe net laughing

| h3r a răspuns (pentru Castorul):

Haha. Si referitor la faza cu autobuzul aglomerat de femei, nu ti-ar conveni, huh? laughing

| Castorul a răspuns (pentru h3r):

Daca nu le pot vedea, tot degeaba laughing
Mi-ar fi frica sa pipai ceva ce nu vad daca are 15 sau 51 de ani laughing

Of, of mai.
Nu-ti face griji, din atatea femei una va fi pentru tine laughing
Si totusi, poate tanti de 51 e mai simpatica decat cea de 15, aici sa vezi tu mare problema.

Nasol ar fi ca nici macar n-o sa vad "problema" in cel mai bun caz o s-o aud si o s-o simt laughing
Dar imagineaza-ti ce trista ar fi lumea, mai ales prin parcuri. O gramada de baieti care par ca se plimba de nebuni si vorbesc singuri tongue
Oricum calamitatea cea mai mare tot cea zisa de andreyutzzu3 ramane: cum o sa poti (ca baiat) merge pe strada, daca nu vezi cate o fata cu un decolteu mai mare/niste blugi mai stramti etc? Mai ales acum ca a venit si vara laughing

Eiiii, nu-i nimic. Nu cred ca strica deloc ca baietii sa nu ne mai vada un timp, putin dor nu face rau.

Crede-ma, chiar daca nu o spunem cu voce tare, n-ai idee cat de mult va apreciem ca va vedem zi de zi pe strada, la liceu, la locul de munca etc. Sunteti elementul care ne insenineaza ziua tongue

Cat de dragut, ai merita 2 fundite pentru raspunsul acesta big grin.
Ps. multumesc ca ai avut placerea sa-mi raspunzi la intrebari, take care :*.

Merci mult, dar imi ajunge si asta care mi-ai dat-o deja (pentru care, apropo, iti multumesc) tongue
Daca mai ai intrebari din astea trasnite sa ma anunti ca imi plac laughing

Cu siguranta :*

17 răspunsuri:
| andreyutzzu3 a răspuns:

laughing najpa, plimbarile pe strada ar deveni mult mai plictisitoare, pentru ca nu am mai avea ce sa admiram cand mergem pe strada

| llucixxl a răspuns:

N-am mai vedea atât plastic.

| h3r a răspuns (pentru llucixxl):

Mai sunt și femei cu ceva de la mama natură, chiar mult și arată bine.
Pe de altă parte, majoritatea n-au avut parte de asta, dar au avut parte de prostie. Nu le mai enumerăm...:plastic.

| h3r a răspuns:

Dacă tot stau capră sărim peste ele și mergem mai departe.

Asta e.

| FrumoasaTa a răspuns:

Am vazut c-ai dat deja funda dar as dori sa te ajut cu o mica poezie pe tema asta:

Daca n-ar fi fetele
Ce-or face baietii?
Or imbla pe strada
Sarutind peretii:-D

| CharlieHarper a răspuns:

Ar face cineva rapid o soluție pentru dezinvizibilitate happy