| Sebastian_9846 a întrebat:

Dupa voi care credeti ca e mai bun : Internet Explorer, Mozila Firefox sau Opera, eu il am pe mozila, dar la opera imi place ca poti sa pui siteuri la intrare in program. voi care credeti ca e mai tare?

12 răspunsuri:
| Kidd a răspuns:

Opera cu siguranta!
Si Mozilla thinking dar imi place Opera mai mult. E si Google Chrome destul de frumoswinking. Poti pune teme si cum ai zis si tu poti pune site`uri la intrare in el. Eu am si Safari. E dragut dar nu stiu ce versiune am ca... Poti sa deschizi decat un tab in el straight face.

Ma rog.

happyCya;]]

| edrinaady a răspuns:

Buna! eu cred ca cel mai tare este Google Chrome daca nu il ai.ai putea sai scoti de pe net e foarte interesant.cauti pe google si il scoti atita tot merita incercat bafta!

| Floreenofficial a răspuns:

Exploreru ultimele versiuni-->prea fain
si opera e fainut
mozila nu-l suport straight face
nici google chrome straight face

| Shinen a răspuns:

Cred ca cel mai bun e Mozzila Firefox.

| Antrax a răspuns:

Eu folosesc Opera si mami foloseste Firefox mie imi place mai mult opera smug

| Mjdolhfi a răspuns:

Si Opera e misto, dar cel mai fain mi si pare Google Chrome

| bascacara a răspuns:

Din punctul meu de vedere cel mai un este google crome eu le am incercat pe toate. dar google crome este ok. probeazal

| slayer666 a răspuns:

Am testat IE, mozilla firefox, opera, safari si google chrome... cel mai simpatic, cel mai rapid si cel mai sigur este Google chrome. Ai putea citi articolul asta: http://personal-trip.com/cel-mai-bun-browser

| Unique a răspuns:

Cel mai bun e google chrome
si cel mai mult imi place mozila firefox si opera

| victo a răspuns:

Internet explorer merita daca il folosesti cu windows 7 altfel te umplii de virusi, in rest sunt de acord si cu google chrome

| bOse a răspuns:

Chrome

| Petre a răspuns:

Iti recomand Internet Explorer. Este putin cam lent... dar ruleaza foarte bine pluginurile.winking