Nu prea crede ca e adevart ca la 13 ani sa ai 45-48 kg.mi se pare cam putin probail
Sa sti ca daca vei creste vei lua in greutate deoarece oasele sunt mai lungi deci mai grele. E o prostie cu daca te inalti slabesti.
Nu-ti face griji, nu esti grasa.ce dracu vorbesc aici?! Cred ca-s si hipopotami mai slabi ca tine
Sa stii ca m-ai incurajat cat-de-cat.Multumesc mult!
Aha,parerea ta, eu nu par de greutatea asta!
Fii linistita, nici hipopotamul nu pare a avea juma' de tona.
Băi câcat cu ochi, tu ce comentezi scheletule? =.=
Da, asta-s eu, un vesnic schelet cu membru extensibil... vrei numarul meu de telefon?
Pentru?
Pentru ca ai fantezii cu morti...scheleti...ce-or fi ei.
Pe lângă beţele tale mai ai şi o imaginaţie bogată ^^
Vezi tu, chiar daca as fi schelet, eu ma pot ingrasa cand vrea scula mea, dar tu?! parca te vad in baie luand pastile cu pumnul, band coca cola zero si cu gauri in stomac, incercand sa dai jos un kilogram.
Nu iau nici un rahat de pastilă si nu beau Cola scumpule :* Şi-mi place cum arăt
Hai sa-ti mai zic ceva fain: a dat funda ta alteia... acum poti sa-ti cauti alta de pupat in cur pentru asa ceva.
Am văzut de la început că a dat fundiţă. Nu ling in cur pe nimeni. Nu mai face afirmaţii de genul ăsta.
Ei, totusi ai putea sa te simti bine cu greutatea ta in alta parte... aici ii site de scheleti
Mă car de aici ca m-am plictisit de inteligenţa ta de Einstein.
Tre' sa recunosti ca avea un par si o limba destul de faine.
Greutatea normala corespunzatoare varstei si inaltimii tale ar fi de 45-48kg, cel mult.
Ne, uite asa-i bine. Desi ti-as mai da de la mine juma' de kilogram...
... exprimat in gin sau/si vodka.
Eu am 13 ani si am 50 kg si 1.60 daca te înalti nu slabesti dar nu vei parea grasa deoarece se „distribuie„ grasimea pestete tot în corp si vei fi oarecum„dreapata" cred:S