anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E cam mult de citit dar as aprecia efortul vostru. Nici nu stiu cum sa incep stiu doar ca viata mea e cu fundu-n sus sincer. Vreau pareri... sfaturi nu stiu. o situatie asemanatoare ceva vreau sa ma descarc oricum. De ce spun ca viata mea e asa? Pai am 18 ani, acasa lucrurile nu sunt tocmai bune mama n-are serviciu, nu gaseste (in fine stiti cum e acum)tata in fiecare zi gaseste pretext pentru cearta (mai ales ca e zodia fecioara-critica); la scoala totul e pe dos pur si simplu nau de cine rade si au gasit persoana. Nu stiu cum sa va explic dar la ei daca esti cuminte la locul tau nu esti bun, daca le dai un pumn in cap esti cel mai tare. Si eu nu sunt asa deloc, au mai fost certuri mari si diriga pur si simplu nu face nimic no intereseaza. Ieri cand am fost in excursie totul bine pana la intoarcere trebuia sa se intample ceva.Prima data au pus gem sau ciocolata nu stiu sigur p geaca unei colege si nu stiu cum am dat cu capu si sa luat pe parul meu in fine s-a luat (bine ca am injurat si multe dar nu sa simtit persoana) apoi mi-am dat seama ca n-a fost tocmai o intamplare nu stiu cine dracu mi-a pus lapte in kp si m-am dus la diriga si ce sa faca, nimic logic. Mai tarziu vorbeam cu diriga si imi spune ca e vina mea ca se poarta ei asa cu mine ca ce le fac? Ca ar trebui sa ii iau la bataie ca sa se rezolve problema. (Sincer va spun nu le-am facut nimic dar spune Larisa apoi ca eu nu stau cu ei ca nu umblu dracu laughing Am toate motivele si in plus nu ne prea suportam si oricum ei fumeaza majoritatea )Oricum nu inteleg de ce eu? Cu ce le-am gresit? Aa da..ca nu ii iau la pumni si picioare da asa trebuie sa te faci respectat acum. Nu stiu ce sa mai fac ce sa mai cred e totul bine apoi odata li se pune pata si de ce? Pentru ca stiu ca nu ma iau la bataie. Sunt mai multe faze de povestit dar e greu sa stai sa scrii si ...intelegeti voi. Ieri seara am intrat putin pe facebook si ce vad? Comentarii de la handicapatii mei colegi (unii nu toti) si nu tocmai placute. Au pus o poza bine nu era urata sau ceva era cu noi toti dar deh trebuia sa discute cineva despre tema asta nu? Nu stiu ce sa mai fac ce sa mai cred pur si simplu am momente in care imi vine sa plec undeva departe sa numai stiu nimic de nimeni sa incep o viata noua, chiar ma gandesc ca mai bine nu eram. Daca stau sa ma gandesc stiu ca nu sunt singura in situatia asta, sunt multi mai multi dar viata mea are si parti bune adica nu e totul negru. Dar cateodata simti ca pica cerul pe tine. Prieteni numai am deloc, prietenia de 10 ani sa sfarsit in 2 minute, colega mea Denisa e doar pentru ea stiu ca doar se da prietena, nu ma barfeste sau ceva de genul asta (dar ea e genul de persoana- eu am e perfect) Nu stiu ce as mai putea spune, cam atat. Mi-ar face placere daca vrea cineva sa vb sa dea id-ul in privat. S-au nu stiu, oricum mi-a mai trecut asa putin e bine cand te descarci cuiva(in afara de mama ta) Multumesc :* Si dau fundahappy

3 răspunsuri:
| DomnulPinguin a răspuns:

Id stephan_cobra
Bun
1.Incearca sa gasesti o meserie pentru mama ta pe net cum ar fi iforex, etc
2.Sa ii impaci pe mama ta si pe tatal tau
3. Daca cineva se ia de tine bate-l sa ii sune apa din cap(metoda mea )era sa fiu exmatriculat
4.Fii vesela in momente critice big grin
Sper ca te-am ajutat
P. S"id stephan_cobra

| VioMdl a răspuns:

Cred ca problemele de acasa te-au schimbat incearca sa le depasesti fi mai vesela, nu mai arata la lume ca ai probleme ca pentru ei e ceva comic. Si in legatura cu colegii tai in caz de mai fac o "gluma" deplasata incearca sa nu te superi si sa razi si sa le arati ca ti la gluma, fi mai vesela si ai sa treci di de problemele de acasa. fi optimista

| yonicole a răspuns:

Buna, trec si eu prin aceeasi situatie. nicole_8936@yahoo.com sa discutam in privat