| ade_7333 a întrebat:

e cineva care se pricepe in calculatoare? am si eu o problema : Am instalat sims3 ...si nu-mi suporta placa jocu! si cum intram in el se stingea! calculatoru si nu mai mergea sa-l apind de la buton trebuia sa scot din spate ...primul fir din dreapta...stiti voi! sad asa .Acum dupa ce am sters jocu...de tot ...calculatoru merge ce merge si dupa o ora sau mai putin se stinge sad ma trezesc cu el stins! o fi sursa de vina. oi fi luat un virus! habar nu am sad... v-a rog sa-mi raspundeti sad [scuza-timi greselile de gramatica daca exista! am scris repede de friq sa nu se stinnga ]sad

5 răspunsuri:
| M4RK a răspuns:

Ce fel de PC ai adica ce fel de configuratie are? probabil nu face fata placa grafica sau procesorul, sau ambele. Ma mir totusi ca te-a lasat sa il instalezi din moment ce iti face asfel de "figuri". Anunta-ma in privat in legatura cu Pc tau ce fel de configuratie are. Dai click de dreapta pe My Computer si acolo iti apare configuratia lui.

| M4RK a răspuns:

Sunt multi la care nu merge jocul asta sims3

| claw_4117 a răspuns:

Cel mai probabil este de la "ventilatorul" (coolerul) de la placa video big grin iti recomanzi sa incerci sa scoti praful din el cu aspiratorul sau ceva de genul.

| miricutza a răspuns:

rolling on the floor nu e de la praf sau configuratia calc! (nu toate placile video au cooler) pe undeva prin my computer este o chestie bifata care daca calc creste la o X temperatura se opreste probabil sursa ta cand se opreste calc brusc se blocheaza! Incearca sa tii calc fara carcasa sa se aeriseasca se poate incinge rau placa video si de aia sa faca... si daca face in continuare sa nu fie procesorul in cel mai rau caz... si mie imi facea asta... dar am instalat wind iar si am scapat de buba (sau ai un spyware care iti creste temp la componente si securitatea wind face chestia asta)

(daca e ceva da-mi un mesaj)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie tot asa mi se intimpla *** m-am saturat /eu cred ca e de la sursa incearca 500w.