| Andrei101010 a întrebat:

E normal ca o profesoara de sport(de liceu)sa ii zica surorii mele ca ea care a si nascut 2 copii arata mai bine ca sora mea? Pe deasupra i-a zis ca de ce si-a facut bretonul ala ca e oribil.La ore tipa la ea si ii zice "mars" exact ca la caini.Mi-e imi vine sa o i-au la bataie.
Pe deadupra sora mea are doua colege plinute in clasa si profesoara rade mereu de ele.Si ea e prima la barfe.Pe toate fetele din liceu le barfeste.Are in jur de 30-35 de ani.Ce profesoara e asta?

4 răspunsuri:
| Goddess23 a răspuns:

Nu e normal asa ceva o profesoara trebuie sa fie un model de urmat un exemplu pentru elevii sa-i, in niciun caz sa se comporte in asa mod. Cel mai bine e sa se vorbeasca cu parintii si acestia sa se adrezeze consiliului profesoral pentru a se lua masuri, e bine sa aveti si dovezi, eventual o inregistrare audio sau un martor adult la tot ceea ce se intampla.

| NasteaV a răspuns:

Nu e nomal ca o profesoara sa rida de elevii ei, eu zic ca ar trebui sa luati masuri. Inteleg ca colegele ei o birfesc ( mereu sunt niste persoane care scornesc minciuni ), dar insasi profesoara ar trebui sa ia masurile necesare. Trebuie sa le spuneti parintilor vostri ca sa ia masuri.

| Ara997 a răspuns:

Sta prost cu etica profesionala," doamna". de asta se cheama si profesori de tumbe... sunt si oameni seriosi printre ei dar mai rar.
E bine ca sora ta evite un conflict deschis cu aceasta asa zisa "doamna " profesoara. sa interactioneze cat mai putin cu ea.
Sa nu ia nimic personal din toata tzigania asta.
Orice forma de violentza verbala a omului, ascunde de fapt o nevoie neimplinita a sa. Probabil simte ca se. "ofileste " si are ciuda pe fetele tinere.

| Vasile_Petrut_Catalin_1996 a răspuns:

Ii este ciuda ca arata sora ta mai bine decât ea și ea îmbătrânește riduri, cearcăne, fund lăsat etc.