Nu are cum. Nu are nimeni o astfel de "putere" chiar dacă are un anumit nivel intelectual.
Da. Sotia mea o face uneori? Imi spune gandul inainte de a-l rosti, si stie ca e in capul meu. Dar, na, sunt 13 ani de relatie intre noi, si am trecit prin multe impreuna. Asa ca, uneori stim ce e in capul celuilalt.
Cum?
Este la un alt nivel fie din punct de vedere spiritual sau intelectual.
La ce nivel? In mod normal gandurile sunt confidentiale.
La un nivel superior; asta crezi tu. Greu imi mai vin notificarile de la tine (:
E imposibil. Cine iti spune pe aici ca e posibil abereaza.
Sunt mici trucuri pe care le fac magicienii care dau impresia de citit ganduri, dar cititul gandurilor in adevaratul sens al cuvintelor nu exista. E imposibil sa-ti spuna cineva la ce te gandesti.
De citit gândurile nu neapărat DAR de intuit da. Depinde acum de gradul de intuiţie şi sensibilitate al fiecăruia.
Eu, de exemplu, când stau de vorbă cu o persoană, pot intui ce părere are despre mine sau ce crede despre un anumit lucru, doar fiind atentă la limbajul trupului la mimică şi gesturi.
Daca tu ai impresia ca cineva iti poate citi gandurile sau insera e... nu ma intreba ce e, e oricum ceva cronic si serios.