E vorba de încredere aici. Trebuie să ai încredere în el. Și mie îmi place să știu totul, dar când e vorba de persoana iubită, nu îmi pun întrebări. Pentru că îmi asum și am încredere că nu face ce nu ar trebui. Las-o mai ușor și nu-l mai stresa atât.
Eu sunt genul de persoana care ii place să știe tot ce face, dar nu genul care ii ia libertatea
Daca il urmaresti tot timpul ca SRI-ul ii cam incalci libertatea. Lasa-l mai usor, si nu il interoga la fiecare 5 minute ca ce face si unde ea. Am trecut prin asta ca tip si iti garantez ca la un moment dat se va satura si iese urat.
Buna!
Dar... eu nu vad nicio problema in asta Este normal sa stii tot ce face prietenul tau, cum sa iti zica asta? Pana la urma, nu are nimic de ascuns, sunteti voi doi, ar trebui sa va spuneti totul.
Legat de partea cu intrebatul, poate mai uita si el sa iti zica sau poate nu vrea, acum nu o sa iti zica si cand merge la baie, dar in principiu, lucrurile care ar fi dragute de zis, ar trebui spuse.
Deci vorbeste cu el despre acest lucru, ar trebui sa iti ofere siguranta necesara pentru a putea trece peste orice impreuna, comunicati iar si iar, nu lasati un lucru nespus, este dreptul si obligatia voastra, pentru o viata fericita impreuna (daca vrei aceasta "metoda").
Numai bine! ^_^
Eu,ca si fata, nu as suporta sa am un prieten care ma întreabă intr-una ce fac cand eu nu am chef sa raspund, este enervant. Ce răspuns ai vrea? "stau pe budă", "laba"
Nu e un lucru rau.
Daca nu iti raspunde si cand te suna nu iti spune de ce nu ti-a raspuns, e idiot si n-ar trebui sa-ti pierzi timpul cu el.
A fi enervant, insistent si a nu-i oferi cuiva libertate nu are legatura cu problema ta.
Desparte-te de el si ai rezolvat problema. Macar nu-i mai faci cadou de Craciun.