Asa eram si eu cand aveam vreo 18 ani eram plictisit de orice.
Stiam tot ce misca pe net.
Acum muncesc, si sincer parca e mai bine
Parca numai sunt asa plictisit, muncesc cat sa nu ma plictisesc...
Lucrez doar 10 zile pe luna cu un salariu de 8 milioane aproape.
Dar asta e, mie unu imi convine
Buna, si eu sunt in situatia asta, de cand a inceput vacanta, stau numai in casa.La fel ca tine, si eu am prieteni dar mereu gasesc scuze gen "am treaba, ma duc altundeva", si eu trec a9a,colegii de clasa? n`ai cu cine sa iesi la un suc sau sa te distrezi. te pup :*
Sfatul meu este sa te duci intr-o librarie, sau eventual sa cauti pe net bine o carte care sa-ti placa foarte mult. Si atunci cand te plictisesti iti iei cartea pe tine, te duci afara undeva sau intr-un loc in care iti place sa stai si citesti acolo. E foarte placut sa stii. Numai sa fie si ceva care iti place tie foarte mult.
Si eu sunt in aceeasi situatie.E vara, cald afara, dar m-am decis sa merg la pisina, si din pacate am facut otita acum trebuie sa stau 2 saptamani fara sa fac nimic, E mult mai rau
Creeaza o pagina pe facebook, compune texte, povestioare pentru anumite poze, posteazale.Nu stiu ce ai putea face pe o asa caldura.Si eu stau numai in casa pentru ca e foarte cald si chiar daca as avea ce face afara, ma molesesc ca piftia.Gaseste ceva ce poti face acasa.Invita o prietena la tine, vorbiti, radeti, glumiti...barfiti.Ca feteleIntelegi tu!
Eu sincer dupa mine cand n-am ce face mananc pizza saorma ori paste tortelini