| Tabii. a întrebat:

BunahappyE vorba tot de acel baiat despre care v'am vorbit in intrebarea anterioara.Deci eu am rugat'o pe o prietena buna sa il intrebe daca ma place si a spus ca o sa ii spuna altadata, dupa 1 saptamana ea l-a intrebat iar, si el nu a spus nimic.La scoala se uita la mine si ma baga in seama mai mult decat pe celelalte fete.1)Credeti ca ma place? 2)Cum sa fac sa fiu impreuna cu el?

4 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, cred ca te place, dar faza e ca tu ar trebui sa vb.cu el, nu pune prietena sa il intrebe ca el poate sa zica ca nu te place sau sa nu zica nimic si cand colo sa te plac, dar poate nu vrea sa ii dea prietenei tale raportul si mi se pare normal, nu trebuie sa ii raspunda neaparat; tu esti cea in cauza, mai bine nu implica prietenele cand e vorba de un baiat, de o relatie...ca daca te place, nu ii spune prietenei tale, majoritatea nu spun altora. DA, cred ca te place dupa cum se comporta dar totusi fi atenta la toate gesturile, faptele si vorbele lui, iti vei da seama tu singura daca te place sau nu.
Pai, daca vrei sa fi cu el, vb.cu el, baga-te in seama cu el, fa-i complimente, da-i de inteles ca il placi, restul va veni de la sine.

| ♥ Bugs Bunny ♥ a răspuns:

Sunt sigura ca te place sh ar trebui sa te combini cu el daca chiar intr-adevar iti place d el sh poate o sa ajungeti departe si ai spus uh cum sa faci ar trebui sa incepi sa il bagi mult in seama adica sa te imprietenesti cu el sh atunci o sa fi sigura ca iti place de el sh el o sa fie sigur ca uh ti la el multa bafta sa imi spui cum a fost...

| bogdan90 a răspuns:

Sigur te place din moment ce te baga in seama si chiar mai mult decat celelalte fete si pe deasupra se mai uita si la tine ce i-ai facut? laughing din moment ce nu a spus nimic sunt doua posibilitati:1.sigur te place 2. te place dar nu spune nimic sau nu vrea sa ti dea de banuiala cel mai bine ar fi sa-l bagi si tu in seama te uiti si tu el daca il placi nu? SI VORBESTE CU EL NEAPARAT! m-ar ajuta mult daca l-ai descrie ca persoana ca sa te pot ajuta bafta vino si spune-mi ce ai facut

| bogdan90 a răspuns:

Vorbeste cu el