| FetitaUnuiBaietel a întrebat:

ei bine m-am impacat cu acel baiat stiti voi intrebarea anterioara http://www.TPU.ro/adolescenti/buna-am-fost-doua-luni-cu- un-baiat-foarte-dragut-credeam-ca-ma-iubea-nu-spun-ca-n u-m-a-iubit-dar-am-citeva-dezamagiri_2/

Nu ne-am vazut de patru zile, imi era dor de el dar eram ferm convinsa ca orice mi-ar spune eu cu el nu voi continua nici o relatie. Iata ca am iesit noaptea trecuta in oras cu gasca, printre care a venit si el pentru ca el se impaca foarte bine cu prietenii si prietenele mele.Eu eram distanta de el. El a venit la mine si m-a intrebat de ce m-am suparat iar eu i-am spus nu iti pot spune tie motivele, el m-a intrebat te rog mai gindeste-te si eu nu i-am spus nimic si m-am dus la doi metri departare de el. A mai trecut vreo ora si iarasi se apropie de mine si ma intreaba crezi ca eu nu tin la tine, crezi ca nu te ples? Iar eu i-am spus:DA Iar el imi spune te inseli foarte tare, daca nu tineam la tine nu mai eram aici.Eu am tacut si iarasi m-am departat de el cu toate ca doream atit de mult sa il simt, sa il tin de miina, sa ma imbratiseze, sa ii simt buzele lipite de obrazul meu, il iubesc.Am mai stat vreo ora, si prietenii mei au spus ca se duc pina la bufet si vin peste 10 minute, am ramas eu cu el.Aici a fost un moment atit de placut, el se apropie cu pasi mici ma apuca de miina, ma cuprinde si imi sopteste:NU MA IUBESTI, EU TE VOI ASTEPTA MEREU.Si ma saruta pe frunte si pleaca.Eu cu lacrimi in ochi, nu stiam ce sa fac, il privesc putin cum pleaca si... ii strig:STAI! el se opreste eu ii strig:NU PLECA. El nu se intoarce, nu imi spune nimic.Eu ii strig:NU MA LASA, TE IUBESC! El intoarce capul si ma priveste, eufug spre el si ii sar in brate, a fost atit de frumos.Il iubesc, si acum ma gindesc ca am facut un lucru rau ca am ascultat unele fete, si ca am fost dusa de val de el. Voi ce credeti despre toata aceasta poveste? El chiar tine la mine? Unii la intrebarea anterioara mi-au spus ca nu ii pasa.:)

2 răspunsuri:
| alle332 a răspuns:

Mai dupa cum ai povestit eu cred cu siguranta ca tine la tine varianta 1...Varianta 2 ar fibig grinaca ar fi un om egoist si in toate felurile inseamna ca te MINTE si ca nu ii pasa de sentimentele tale!
Pup dulche

| Fidec a răspuns:

Se vede ca te uiti pe ACASATV :p

Întrebări similare