anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Emisiunea "Comanda la mine" este fictiune sau adevar?
Intreb deoarece multe emisiuni prezentat drept "Reality drama" aveau personaje fictive.
De asemenea si "Nora pentru mama" este prezentat tot "Reality drama".
Aceasta cu ce fel de personaje o fi?
Eu personal nu stiu ce sa mai cred in privinta a ceea ce vad pe la TV.

15 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Toate emisiunile astea de doi bani sunt regizate, nimic nu este real, asa ca eu nu imi pierd timpul cu ele.

| madaluhsha a răspuns:

Buna.
Nu, eu cred ca toate sunt regizate, dar la sfarsitul unora dintre emisiuni de exemplu la "fata lui tata", "Comanda la mine". etc scris la sfarsit "Aceste intamplari sunt realizate dupa interpretarile unor cauzuri reale" (sau ceva de genu). Dar in fine eu cand ma uit la asfel de emisiuni ma amuz. byewinking

| AnneMarriie a răspuns:

Comanda la mine nu cred ca e regizat :)
si nora pentru mama se spune ca e regizat http://cenusespune.com/2008/02/17/nora-pentru-mama-e-regizata/
:D

| ღAnamariaღ a răspuns:

Este adevarat! Pentru ca a venit niste copii de 17-18 ani si am vazut emisiunea si nu este regizata!

| anaid a răspuns:

Nora pentru mama este sigur adevarata...pe Roxana din Nora pentru mama 3 o cunoschappy

| BRoxana a răspuns:

Eu cunosc pe majoritatea ce au fost la comanda la mine, cunosc 2 pr ce au fost la comanda la mine si e pe bune, pot sa bag mana-n foc pentru asta, nora pentru mama la fel, totusi aia or zis nu stiu ce de organizatori a fost un om concediat ca a zis una nu stiu ce, credeti ca si-ar face rau singuri, ma?raised eyebrows si inca ceva sunt niste reguli in televiziune de aia si la : copii contra parinti, casatoreste-te cu mine si multe altele scrie la sfarsit ca personajele sunt fictive si daca sunt regizate nu au voie sa scrie la inceput reality show se considera inselarea populatiei sau ceva de genu, pot sa va zic chestia asta pentru ca m-am interesat, o cunosc pe kama de la comanda la mine, credeti ca ar fi trimis-o acasaraised eyebrows sau ar fi stat acolo ar fi term si am vorbit cu multi personal de la comanda la mine, nu cred ca "intre prieteni" se poate mintiihappy

| Liviu a răspuns:

Daca e adevarata faza cu comanda la mine
Ma duc si eu sa moara veta'
Sa vedem incearca bulangii aia sa imi ia mie telefonul?
Vai de fundu lor straight face
Eu fara telefon mor:s
asa cu telefonul pot sta laughingbine ascultand rapplove struck [love struck]

| deea_1320 a răspuns:

E adevarata ca m-am inscris si eu... si am vb cu tipa de la redactie... si mia povestit care e treaba si merg si eusmug

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa se duca ea emisiune, ca si mama vroia sa ma duca acolo

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Emisiunea: Comanda la mine, este cu siguranta regizata si se spun si minciuni de multe ori in unele editii ale emisiunii in postul Craciunului. Rusine celor care transmit emisiunea mai sus mentionata!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi raspunzi cum il chema pe baiatul ala din episodul cand aia a spart geamul

| mirceatl a răspuns:

Nu este regizata eu cunosc un baiat care a fost acolo

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu este regizata.nu te mai lua dupa toti prostii care isi dau si ei cu parerea.cun multe pers care au fost.si am si prieteni care ua fost... leau dat 10 mil de copil si 20 mil la familia in care se duc

| ChristineW a răspuns:

Este adevarata. A fost fratele colegei mele, Andrei, si a zis ca nu e regizata. Doar ca ii lasau sa fumeze cand ii ardeau plamanii.

| CristianMadalin642 a răspuns:

Este 100% reala sa moara porodicu filip denis pro gamer pe Facebook il gasesti daca te mint sa moara dumnezeu si cu maicuta domnului dimpreuna cu el ca sa nu il lase singurel la greu de te mint