II este frica sa-si exprime sentimentele.Fii tu mai curajoasa si fa primul pas, sau fa tot posibilul sa afli daca te place.E clar ca e ceva intre voi, dar poate ii este teama ca il vei respinge sau cine stie.
Bafta.
Stiu cum eu am fost in situatia lui, raspunsul la intrebare e simplu crede ca l-ai exclus (ca nu-l placi ) si incearca sa nu te bage in seama, pentru ca de obicei fetele cand afla ca un baiat le place fac tot felul de tam-tam,si ii dau de inteles "ca nu esti destul de bun pentru mine" si de asta se comporta asa.Aku depinde de tine daca il placi,sau nu,daca il placi incearca sa filtrezi pur si simplu cu el, iar daca nu, nu-l baga in seama . Sper ca ti-am fost de folos fundita?
Crede ca nu il placi si nu l-ai placut vreodata, iar cu ego-ul baietilor e urias se exteriorizeaza de tine deoarece tu ii ranisesi sentimentele.
Ii e frica poate pare tupeist dar daca nu vb cu u inseamna ca ii e rusine doar de u pentru ca te place fii u aia tupeista, du-te si intreaba l direct ce are de nu vb cu u daca nu raspunde si ti ocoleste privirea(nimeni la inceput nu se poate uita in ochi celui pe care`l place) te duci in fata lui il faci sa se uite`n ochi tai si ii zambesti si u din toata inima, iar de acolo in colo faci ce ti dicteaza inima...dar nu te lasa condusa de vibratia asta pentru ca dragostea e ceva fragil.pentru ca vibratia aia e ca un firicel de care atarna fericirea voastra asa ca mai si gandeste nu te lasa purtata de emotii
Poi sper ca te am ajutat!:*:XBFT!
Poate ai facut ceva nasjpa cu un baiat si el s-a suparat si nu vrea sa mai vorbeasca cu tine.mi s-a intamplat