| stely9523 a întrebat:

Bunahappy este adevarat ca uleiul de masline este bun pentru vergeturi?:d si daca este bun se aplica direct pe locurile afectate sau trebuie preparat cu ceva? multumesc!

Răspuns Câştigător
| Cristi_1137 a răspuns:

Este foarte bun.
Pui ulei de masline la incalzit (chiar si in cuptorul cu microunde) cateva secunde,cat sa fie suportabil pe piele. Apoi masezi zonele afectate (pe rand),cat mai bine,la inceput cu putin ulei,pe masura ce pielea absoarbe uleiul, pui tot mai mult. Dupa ce ai terminat masajul, te infasori cu in prosop incalzit in prealabil (tot in microunde laughing si stai in pat 30 minute. Apoi faci un dus, sa speli uleiul de pe piele. Daca stai mai mult de 30 min.,nici o problema!
Acelasi procedeu se poate folosi si pentru parul deteriorat(de nastere,de vopsit,par slab, matreata, etc). Ungeti parul inainte de spalare cu ulei cald de masline, infasurati parul intr-un prosop cald si tineti asa 15-30 min. Apoi clatiti parul si-l spalati ca de obicei.Va asigur ca nu ramane imbacsit si veti fii surprinse sa vedeti ce par frumos aveti!
In cazul celulitei eu am facut cura timp de 3 saptamani 1/zi,pentru mine a fost suficient,daca mai e cazul continuati mai mult timp. Pentru par, fac acest tratament cam odata pe luna.
Sper sa fiti si voi la fel de multumite de rezultate, ca si mine.

1 răspuns:
| loveyouforever a răspuns:

Buna.eu stiu ca uleiul de masline e daunator vergeturilor.le faci mai marihappy
daca tu crezi ca sunt periculoase vergeturile de pe tine du-te la medic si vei primi un tratament bunhappy
bafta:p

funditawinking