Buna
Daca ar fi sa iti raspund frumos, ti-as zice ca prietenii adevarati exista pentru totdeauna, ca poti avea deplina incredere.si alte vrajeli.
Daca vrei realitatea, iti spun ca prieteniii exista, insa nu stiu cat de adevarati sunt. Un prieten nu iti este acela care doar iti spune, ci acela care iti si dovedeste.
Eu personal in ultimele luni incep sa tot am dezamagiri (m-am simtit folosita) si sa cred ca nu exista prieteni adevarati, ci doar prieteni.Nu credeam asta acum cateva luni si nu vreau sa cred asta, insa realitatea mi-o dovedeste. Momentan asta e parerea mea. Poate se va schimba ...depinde.
Cat despre incredere... exista oameni de incredere, dar trebuie sa ai si tu grija ce anume spui.Cand apar interesele, lumea uita de tot.
papa
Buna stefii:X.raspunsul meu este: poti sa ai incredere in oameni depinde ce fel de oameni prietenii trebuiesc testati ( vremurile grele incearaca prietenii) prin anumite lucruri prin care tu crezi ca ar fi de incredere depinde de perosana :*
In ziua de azi nu poti avea incredere deplina nici in tine insuti daramite in altii. da este bine sa avem prieteni dar trebuie sa avem mare grija ce le spunem, de multe ori se pot intoarce impotriva noastra si nu trebuie sa aiba "obiecte de santaj emotional". multa bafta. PS: prieteniile se cladesc in ani nu in zile
Da. dar eu cel putin, nu numesc orice persoana prieten. nu imi pun toata increderea in acea persoana decat dupa ce imi dovedeste ca merita cu adevarat. Am intalnit si oameni falsi, care stau pe langa mine doar din interes, si imi dadeau sfaturi doar ca sa ma lase in jos. gen, ma ridicau cand aveam nevoie doar ca sa poata sa ma mai loveasca inca o data .
E greu, sincer, e greu sa tii o pritenie cand nu exista interes si incredere din partea amandurora.
Succes, si nu te lasa inselata !
mitsu.
In ziua de azi nu prea exista in afara de cateva exceptii... doar in tine insuti poti sa ai incredere, nu te ''lasi pe tine'' niciodata : Bafta
fundita?
Nu prea cred.eu nu am incredere in nime! daca am ceva de zis ii spun la tati sau mami am incredere in ei pentru ca nu cred ca ei povestesc la cineva ce le zic eu! daca zici la cineva ceva si spui sa nu zica la nime, deja stiu o gramada de oameni.asa ca mai bine nu avea incredere in nime!
Nu, raspunsul meu e nu. Singura persoana in care pot sa am inceredere in momentul de fata este mama mea. Poate ca nu gandesc acum, poate sunt prea derutata, poate prea tanara, dr am toata viata inainte sa gasesc acea persoana numita prieten.
Bineinteles darsa fie foarte apropiat, sincer sa stie sa glumeasca si de preferat sa nu fie iubit\a
Este indicat sa ai incredere in oameni.In cei care ti-au dat viata si in tine.Sunt cei mai de pret.Restul au fost, sunt si vor ramane mereu la nivelul de detalii
Este unul in care poti sa ai intotdeauna incredere. Si cand ii vei cere ceva care El stie ca nu este spre binele tau, El nu-ti va da acest lucru pentru ca El se gandeste la tine in primul rand. Iar dintre oameni, trebuie sa stii ca vei avea multi prieteni dea lungul vietii, iar la urma vei vedea ca dintre toti, 2-3 ti-au fost prieteni pana la sfarsit. Aceia sunt prieteni adevarati.
deutzapusa întreabă: