E normal. Ştiu persoane pe care le-au ţinut ciclul şi 12 zile. Dar dacă ţine mai mult, poţi să mergi la un consult.
Nu, nu este normal.
Trebuie să mergi cât mai repede la medicul ginecolog pentru consult, căci poate fi vorba de o infecție/răceală netratată, sau chisturi ovariene.
Sănătate!
Depinde.daca iti vine ca in prima zi(mult) atunci cred ca ar fi bine sa mergi la medic. Daca nu... poate ai racit. E prima oara cand ti se intampla asta?
Daca pana acu ai avut regulat si nu ai avut probleme nu te-a tinut mai mult decat te tine normal, e clar ca acum ai o infectie/raceala, daca ai dureri mai mari decat normale, + mai exista posibilitatea si posibil asta sa fie de cateva zile s-a incalzit afara, schimbarile de temperatura, dezhidratare, mancarea pe care o mananci, daca cumva mai tii si un regim, lipsa de vitamine. Incearca sa bei mai multa apa si ai putea sa iei niste calciu de, pentru raceala un tratament cu ciprinol 500 mg 1 pastila la 12 ore. Tot odata un control ginecologic ar fi indicat! nu e normal ca pana acu sa iti fi venit regulat si acum sa o i-a aiurea
Atunci e alta mancare de peste, tratam problema altfel... odata ce a inceput sa-ti vina ciclul ii spui mamei si va duceti de manuta la doctorul ginecolog pentru un consult, asa este normal si bine odata ce ti-a venit ciclul sa te duci pentru un consult! Si sa-i spui toate simptomele aca ai dureri mari, disconfort din anumit pct de vedere, daca durerea e mai mare pe stanga pe dreapta etc etc. este o intreaga poveste. I-a sfatul meu spune-i mamei si du-te este spre binele tau! gandeste-te bine.
Normal ca NU e normal! Poti avea o cistita ( raceala ovariana) sau chiar chist ovarian! Sfatul meu: du-te la ginecolog si explica-i situatia numai el te poate ajuta in astfel de cazuri!
Nu este nicio problema, crede-ma fiecare femeie/fata este diferita in felul ei (ori vine mai rar ori mai abundent), depinde...