| lavinia052 a întrebat:

Buna. Este normal sa ma simt atat de diferita fata de toti, chestia asta ma impiedica in a avea incredere in mine si atunci cand relationez cu oamenii,in general ma simt neinteleasa si ca nimeni nu ma ia in considerare. Si cand eram mica mai ma simteam asa, insa printre prietenii si in familie nu aveam, pe cand acum si aici uneori ma simt asa. Plus la asta ma face sa ma simt foarte singura si zilnic plang si ma deprima chestia asta, uneori ma gandesc ca poate ceva este gresit la mine si mi as fi dorit sa fiu cu totul alta persoana.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Imaturitate, rasfat, razgaiala...altfel de ce ai plange ca un copilas mic, fara motiv?

| lavinia052 explică (pentru Violleta2022):

Ce rasfat? Nu mai judeca fara sa ma cunosti. Foarte rar primesc ceva si am si banii mei asa ca nu mai trage concluzii fara sa stii ce si cum.

| Violleta2022 a răspuns (pentru lavinia052):

Atunci care-i motivul pentru care plangi asa, dins enin, din orice?
Imaturitate, frustrare?

| lavinia052 explică (pentru Violleta2022):

Daca vrei iti spun pe privat.

| dullcat a răspuns:

Buna.Ideea ca esti diferita ti se intipareste in minte din cauza izolarii fata de restul. Daca ai socializa in adevaratul sens al cuvantului, ai vedea ca este normal sa te simti asa si ca restul adolescentilor din jur trec prin aceleasi etape. Oamenii nu sunt asa de diferiti pe cat credem la prima vedere.

| Sistemulxxl a răspuns:

Da. Eu sunt un ciudat printre,, masculi'' dar am succes nebun la femei. Am fost casatorit de 3 ori si am 4 copii iar pe programare am ocupata toata luna cu femei care stau la coada. Cred ca-s idolul femeilor.