anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

este o chestie cam rusinoasa, dar am paduchii. sincer sa va zic, i-am luat de la prietena mea. si sora mea are. nu stim cum sa scapam de ei, ne mananca capul ingrozitor. un remediu ceva?

9 răspunsuri:
| MaeRi a răspuns:

Sper ca nu se ia prin TPU...Glumeam...Bineinteles ca poti scapa dar trebuie cat mai repede deoarece daca nu scapi de ei la timp, adio par.Incearca cu petrolul lampant se poate lua de la Praktiker, sau daca nu la farmacie exista sampoane si solutii eficiente. Daca vrei sa stii cum sa folosesti petrolul :Te dai cu petrol (gaz lampant). Folseşti un tifon pentru a-ţi întinde pe păr substanţa asta, cu mare grijă să-ţi ajunga cât mai puţin pe piele, daca se poate chiar nimic, dar mai ales îţi fereşti ochii. Dupa ce ţi-ai aplicat substanţa într-un strat cât de cât uniform peste tot părul îţi pui o căciula sau îţi legi un batic şi stai aşa 15 minute, maxim 20. Dacă rămâi mai mult timp cu petrolul pe cap ţi se irită pielea, aşa că nu-i indicat şi oricum păduchii şi lindinele mor înainte. După aceea te speli cu apa caldă şi şampon de cel puţin doua ori pentru a elimina total mirosul. În mod normal o singura astfel de şedinţă te scapă de necazuri.

| louise a răspuns:

Petrolul lampant face minuni crede-ma.
Necazul este ca cei de la Petrom nu mai comercializeaza prin reteaua sa de distributie.Totusi incearca la Praktiker poate gasesti. ( asa am auzit dar eu nu am avut niciodata paduchi si nici nu imi doresc!

| happyendings a răspuns:

Cu petrol se scapa de ei deoarece are mirosul acela urat.happysucces

| Ramona4you a răspuns:

Uite aici http://www.romedic.ro/cum-tratezi-paduchii-la-copii-0P14595 daca nu poti sa folosesti tratamentele de aici vb cu mama ta sa va duca la un dermatolog sa va dea el un tratament :*:* Sa scapi repede de ei. Funda?:*:*

| anaservic a răspuns:

Nu-i problema. du-te la farmacie si cere o solutie speciala pentru paduchi.

| SilviaStefan a răspuns:

Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.

Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului

Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.

Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.

Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup

| aditza_4547 a răspuns:

Da se gaseste la farmacie si nu este foarte scump nu stiu cum se foloseste dar stiu ca a luat o vecina de-a mea
te duci la farmacie si ii spui ca vrei ceva pentru paduchii
si zic sa ai mai multa grija cu prieteni cu astfel de probleme si cea ce o sa iei tu recomandai si ei ca sa nu se mai repete intamplarea

| Simonikk97 a răspuns:

Buna.Imi pare foarte rau pentru voi...Pentru paduchi exista o solutie la farmacie sau un remediu mai natural cu gaz cred. Sper sa scapi de ei... Fundita?big grin

| gargarita_3065 a răspuns:

Exista la farmacie o salutie dupa aceea timp de 1 an nu mai ai cum sa ai