| Myyca a întrebat:

Este o intrebare stupida dar tot ma macina.
Imi place de un baiat dar el nu e interesat de mine(nici nu stie ca il plac) si tot incerc sa il uit, dar cand il vad si ii vad ochii aia asa de patrunzatori mi se taie genunchii si uite asa nu reusesc sa il uit. Câteodată dupa ce il vad incep sa si plang pentru ca nu am sanse.
1. Cum sa fac sa il uit? 2. Oare o sa ma mai indragostesc si de altcineva sau o sa tanjesc tot timpul dupa el? (Intrebarea asta e pentru cine a mai trecut prin asa ceva)

3 răspunsuri:
| paulacarry a răspuns:

Buna! Nu trebuie sa il uiti, poartate normal, daca chiar e iubirea vietii tale si crezi ca nu o sa te mai indragostesti de altcineva la fel cum esti acum nu poate sa fie asa. In viata lucrurile se aranjeaza de la sine. Sper ca te-am ajutat.

| Verus a răspuns:

In primul rand cati ani ai? si cati ani are el? pentru ca sa stiu ce sfaturi sa iti dau. ca daca e o diferenta mare de varsta intre voi nu are rost sa incerci si gaseste-ti un hobby sau alt lucru cu care sa fii preocupata sa nu te mai intalnesti cu el...si stai cu oameni noi si cu baieti noi ca poate o sa gasesti pe altcineva. daca esti atrasa de el doar fizic nu are rost sa mai tanjesti dupa el ca numa pierzi timp pretios, daca nu il cunosti, intra in vorba cu el. sau roaga un prieten comun sa va aproprie... nu stiu. is multe chestii care conteaza

| Myyca explică (pentru Verus):

Eu 14, el abia ce a implinit 15.