anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este o melodie care are versurile ceva de genul "am varsat o lacrima, si o sticla de bere. mi-am pierdut prin mormant si simt, numai durere.sunt un mort printre vi.ca nu te am pe tine.ma intreb oare?! chiar vrei sa pleci de langa mine" Cred ca asta era refrenul.Cine imi poate zice cum se numeste piesa :X?

Răspuns Câştigător
| Romancutza a răspuns:

Liric-Nu mai suntem impreuna

3 răspunsuri:
| CldN a răspuns:

Melodia este : Liric-Nu mai suntem impreuna, mai jos sunt versurile melodiei,. cu siguranta este asta...

funda?

I can't sleep at night Staring at the phone Knowing you are not alone She is right there by 'ur side I'm trying just to hide All the things I fell inside. Am ramas singur si privesc spre cer Am ramas fara putere nici nu pot sa zbier Dar pastrez o amintire, ce imi da speranta Si ma ghideaza spre lumina ce o cautam in viata Tu stii ca poate e mai dificil Dar in ochii tai albastrii vad un suflet de copil. Ce vrea si incearca sa iasa la suprafata Sperand sa cucereasca o inima de gheata Am ajuns sa te visez si atunci cand nu dorm Dimineata vocea ta ma trezeste din somn Si sunt dezamagit. cand vad ca langa mine E un loc gol in pat ce te asteapta pe tine Am aspirat atata timp sa fi numai a mea Si atunci cand te-am avut parca s-a schimbat ceva Am impartit acelasi drum Am avut reusite Iar acum tot ce avem Sunt doar cai diferite. [Refren x2] : Am varsat o lacrima Si o sticla de bere Mi-am calcat pe mormant si simt numai durere Sunt un mort printre vii Cand nu te am pe tine Ma-ntreb oare. Chiar vrei sa pleci de langa mine? Cand te gandesti la mine Sa iti aduci aminte De clipele frumoase si dragostea fierbinte Iti amintesti? Vrioam sa facem copii O fata si-un baiat. Vroiam gemeni Mai stii? Cum stateam si radeam cand ne gandeam la viitor Cum ne-am iubit o noapte intreaga pe covor Cum a fost impacarea dupa ce ne-am certat Acum e amintire dar a fost adevarat Am ramas blestemat pe vecie Nu vreau sa ma gandesc ca tot ce-a fost n-o sa mai fie Nu suport...