| anamaria890 a întrebat:

Este prima data când pun o întrebate pe acest site. si sper ca ma veți putea ajuta sau macar un sfat/parere/opinie.
Mi-am început viata sexuală la începutul lunii. Deflorarea a fost destul de dura. am avut sângerări in jur de 3 zile. Era si perioada menstruala, însă nu era ceva normal si constant, pana am îndrăznit sa vad eu ce e acolo. am observat o ruptura destul de urata si un orificiu destul de mărit. Am intrat in panica. am fost la ginecolog, mi-a spus ca lubrifierea nu a fost atat de amplă și probabil nici himenul meu nu a fost atat de elastic. Consider ca acea rupere de himen a fost destul de urata din punct de vedete estetic si am rămas, cum am spus mai sus, cu un orificiu ( o gaura. ???? ) destul de maricica, zic eu. ginecologul mi-a spus ca este totul normal, deși de fiecare data cand am fost am ținut sa il intreb daca e ceva normal sa se rupa asa sau. mi-a spus ca diferă de la o persoana la alta, sunt constienta de asta. dar de ce asa.

5 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Daca ginecologul ti-a zis ca e normal, stie el de ce zice asta, el are ani de experienta in spate asa ca nu te mai ingrijora.

| anamaria890 explică (pentru MihaiNicu23):

Da! Multumesc mult pentru timpul acordat!

| AnonimaaaaG a răspuns:

Eu zic sa ai incredere in ceea ce zice ginecologul, el stie mai bine. Chiar difera de la o persoana la alta, nu trebuie sa te ingrijorezi. Asteapta sa se vindece bine rana acolo. Nu mai intretine relatii sexuale 2-3 zile. Doar pana se vindeca rana.

| anamaria890 explică (pentru AnonimaaaaG):

Nu am mai întreținut relații sexuale, asta ținând cont de faptul ca acum sunt si sub un tratament pe care il urmez. Acest tratament consta in cateva ovule, care ar trebui sa calmeze iritațiile de pe col si totodata o crema pentru cicatrizarea zonei. Va multumesc mult ca v-ati facut timp sa imi răspundeți! Având in vedere ca esti prima data. chiar ma îngrijorasem, deși auzisem ca totul este bine. pentru mine era si este destul de ciudat. Multumesc inca o data!

| AnonimaaaaG a răspuns (pentru anamaria890):

Oricand! Daca mai ai intrebari de genu, sunt aici