anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este un baiat pe care il placeam, si el pe mine. Ma tot complimenta pe facebook, dar face2face nu vorbeam, ne era rusine. Mi-a zis ca s-ar combina cu mine, ca sunt frumoasa si ca nu sunt ca celalalte fete. Am acceptat. Azi cand ne-am gasit la scoala, vorbea cu mine dar se uita mai mereu in jos. A zis ca aree ceva treaba si la plecare a intins gatul sa il sarut pe obraz. L-am pupat cu toate ca mi se paruse ciudat pentru ca parea trist, mai abatut. L-am intrebat daca e suparat si a zambut si a zis NU SUNT. La 10 minute ies in fata scolii si il vad la magazinul din fata, era cu un alt baiat si radea cu el... l-am intrebat CAND AI VENIT? si a zis ACUM. am mai vorbit cu el, iar la plecare aceeasi faza... cu pupicul. Cu toate ca cu alte iubite pe care le-a avut sunt sigura ca se sarutau pe gura. Oricum, nu a mai venit in nicio pauza ( invata dimineata, si eu dupa-amiaza) in schimb a venit cand am plecat de la scoala. Cu el mai erau si 3 baieti printre care unul era varul lui, ceilalti 2 erau iubitii unor colege. La fel, cand sa plec a intins obrazul. I-am zis IAR? si a inceput sa rada. si i-am zis NU RADE, O SA VORBIM DESPRE ASTA. si el parca a zambit. in cele din urma l-am sarutat pe gat si am plecat. Acum astept sa intre pe facebook sa il intreb ce-i cu el.
Intrebarile mele sunt :
Credeti ca ii e rusine cu mine? nu arat rau deloc, dimpotriva. multi din scoala au vrut sa se combine cu mine dar nu am vrut.

Credeti oare ca ii e rusine sa ma sarute ca sa nu se faca de ras? poate e doar rusinos? pe facebook imi vorbeste frumos, cu " iubire ", " te iubesc ".

Ce ar trebui sa il intreb mai exact acum?
P.S i-am zis din start ca eu tin mult la persoana cu care sunt si dupa o despartire sufar mult. ( in cazu asta el e aceea persoana )

1 răspuns:
| paulacarry a răspuns:

Eu cred ca te place mult si este cam rusinos ca poate nu o sa iti placa sarutul etc., eu zic ca e mai bine asa, sa tina la tine si sa o luati cu incetul.