| Mariia37 a întrebat:

Este un baiat pe care l-am cunoscut de o luna, dar el din septembrie (2015) tot imi scria iar eu nu vroiam sa ii raspund fiindcă ştiam ca are prietena de 6 ani... dar pana la urma i-am raspuns in ianuarie. si de atunci vorbim in fiecare zi. el imi spune ca se cearta foarte des cu prietena lui si ca se intalnesc odata pe saptamana...eu nu stiu ce sa cred, dar un lucru stiu sigur, imi place de el. nu as vrea sa ma bag in relatia lor pentru ca 6 ani este foarte mult timp...dar el tot insista sa ma intalnesc cu el si sa vorbim... as vrea sa va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi, ce sa fac?

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

E clar ca tipului nu-i mai merge relatia si deja e in cautare de alternative. Poate s-a despartit de fata aia, de unde stii? Eu zic sa mergi, macar sa vezi ce vrea sa zica si daca e sa mai fie cu fata aia ramane totul la o discutie si atat. Ii spui ca tu nu esti genul care sa se bage intr-o relatie, fie ea si aproape inexistenta.

| Mariia37 explică:

Nu cred ca s-a despartit de el, pentru ca pe facebook poza de profil o are cu ea...