| JustLauren a întrebat:

Buna:*
este un coleg nou la mine in clasabatting eyelashes
si sa adaptat repede ...acum zici ca e din cls I cu noibig grin
ok sa trecem la subiect
deci...ma tachineaza pe mine si pe colega mea de banca
se uita la mine in ore si cand ma uit si eu la el se uita la mine deparca ar vrea sa ma cucereasca...nu stiuthinking
uneori imi face ochi dulci...
imi da palme la fund:@ si eu il trag de parbig grin
azi:-el cu un coleg au inceput sa ma palmuiasca la fundbatting eyelashes
-apoi cand a venit profa in clasa nu stiu dc a plecat si a fost o conversatzielaughing
cam asa:
colegu vechi:vezi ca colegu nou te place
colegu nou:asta a zis ca esti bunarolling on the floor
colegu vechi: asta minte dar ce ti'am zis eu e adevarat
si au inceput sa se certe pe tema "care minte"laughing
app suntem in clasa a VII-a(si nu venitzi cu ceva de genu ca la varsta asta trebuie sa-mi fie capu la invatatura:@pig
deci intrebarea
ma place colegu nou?
sorry ca am scris asa de multbig grin

3 răspunsuri:
| 100SweetSmile4you a răspuns:

Din cate se vede, si tie iti place de el...Sau doar mi se pare? In fine.
Eu cred ca te place. Poate ca i-a spus "colegului vechi" acest lucru si cand "colegul cel vechi" l-a dat de gol si ti-a spus secretul, a inventat o scuza ca sa nu mai fie nevoit sa spuna daca este adevarat sau nu.
Motivul scuzei:
1.Este un pic timid si nu poate sa iti spuna ca te place;
2. Daca spunea ca nu te place/nu este adevarat ce a spus "colegul cel vechi", credea ca iti va rani sentimentele in cazul in care si tu il placi.

Eu doar mi-am spus parerea. Tu il poti intreba personal, daca vrei. Dar ai grija sa faci in asa fel incat sa iti spuna adevarul si sa fie mai deschis cu tine.
Succes!

| toni_3014 a răspuns:

Da. te place! Pentru varsa voastra. a tachina o fata ( in cazul asta tu ) e declaratie de iubire.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bun...
1.in calitate de baiat stiu ca baietilor nu le place sa fie batuti de fete(poate doar o palma usoara peste umar sau ceva de genu)
2.colegul vechi are dreptate(85%)numai ca face misto(cunosc cazul ca asa a facut si un prieten de-al meu pana mo combinat cu fata pe care o vroiam)
3.cand va intalniti cu privirile, zambestei frumos
4.incearca sal atungi cat mai mult si mai tandru
5. dai si u peste fund :d
6.muscal de gat*indicat*(nu foarte tare)[daca te place va sta sal musti]
si unltima faza saddaca simti ca esti pregatita si relatia a avansat) tragel intr-o pauza intr-un loc mai retras sau dupa ore si intreaba-l daca vrea sa fie cu tine
P. S. nu te indragosti prea tare de el pentru ca chiar daca veti fii imrpeuna te poate lasa pentru alta pentru ca baietii in clasa a VII-ea nu au "sentimentele de dragoste" atat de dezvoltate
iti zic atatea pentru ca si eu sunt pe cls a VII-ea, numai ca eu respect fetele : nu le lovesc, nu le jignesc si nu profit de ele...