| puffa_6346 a întrebat:

Buna!happy

este vorba de un tip de care imi place happy. mergem amandoi cu acelasi autobuzbig grin...se cam uita la mine, cand eram in statie cu o prietena a aparut si el iar prietena mea m-am impins in el iar el a zis doar atat:"usor felelor". apoi un coleg s-a impins in mine si i-am dat o palma la care tipul a zis:"wai ce i-a dat una laughing[radea]".
cum sa fac sa ma bag in seama cu el?
funda:X

Răspuns Câştigător
| curiozitatea a răspuns:

Pai am o ideebig grin
Cand mai face vreun prieten de al tau asa ceva in statie tu o sa zici "lasa-ma nooolaughing nu mai stau cu tine in statie daca faci asa, stau si eu cu oamenii normali cathinking el" si te duci langa tipu de care iti place! "Asigurate ca a auzit ce ati vb"! Te duci langa el si ii zici "insfarsit un om normal"happy si incepeti sa vb... Funda?

2 răspunsuri:
| aniriiiiii a răspuns:

Pune`pe pe acelasi scaun cu el in autobuz si este imposibil sa nu vorbiti ceva ...il intrebi de exemplu cat e ceasul [ai telu descarcat chatterbox] si apoi probabil daca e indraznet si daca te place o sa continue discutia

| ÐianaOnlyMusic a răspuns:

Uite km sta treaba:

faci intr-un fel sati cada (un lucru deal tau, orice) si sa-i spui:
Auzi baiatu tia cazut ceva(el o sa zica ca nu este a lui)
Tu-A scuze este a prietenei mele, este asa nepasatoaree, neatena(bagi chestii, dar inainte ii spui prietenei talehee hee
dupa aia te prefaci ca nu-ti gasestitelu si il intrebi cat e ceasul.
in autobuz le spui colegelor sa nu te lase sa stai cu ele(anumit)ca sa poti sta langa el(sa faci conversatie ca virgula colegele tale sunt asa enervante)
inainte sa cobori il intrebi km il cheama si chestii din astea.
cand cobori ii ceri id de mass sau nr d tel si mai vb pe mass ca el(e ma mult ca un plan, sper sa meargatongue)
sper ca te-am ajutatwinking