| DraPraaHaarp a întrebat:

este vreo problema daca azi la discoteca ma incalt cu pantofi?laughingo sa ma considere lumea nebuna?laughing...multumeschappy

12 răspunsuri:
| Andarock a răspuns:

Da di ce sa te considere nebuna?
Depinde ce pantofi :

1. Daca is urati, da, o sa te considere nebuna
2. Daca is faini, nu o sa te considere nebuna

| Amy a răspuns:

Nu.deja s-a incalzit, sunt 21 grade.winkingwinking:*

| KaRa23S a răspuns:

Eu nu te'as considera nebuna doar pentru simplu fapt ca te duci in pantofi.

| AnaEindragostita a răspuns:

Nu este nici o problemă (preferabil cu toc )fundă

| Punky a răspuns:

Nu esti nebuna.Si eu am mers saptamana trecuta vineri la partyd tot in pantofi.laughing

| Maria_7883 a răspuns:

Nu are nimeni de ce sa te considere nebuna.Pantoful (cu toc)inca din atichitate este un simbol al feminitatii si al senzualitatii. PoARTA-I FARA NICI O PROBLEMA! Distractie placuta!

| DraPraaHaarp explică:

Eu ma refeream la faza ca mna. poate e cam frig pentru pantofi[si normal ca pantofi cu toc]

| Xpert a răspuns:

Nu este nici o problema, doar simte-te bine si totu va fi in regula!
distractie placuta!

| ღLaviღ a răspuns:

Nu depide cum sunt pantofi daca tu consideri ca sunt frumosi si mai ceri sfatul altor persoane si au aceiasi parere da sigur dar numai sa te simti si tu bine in ei happy sper ca te-am ajutat

| Anxx a răspuns:

Cum sa te considere lumea nebuna daca-ti pui pantofi?! Bineinteles ca poti sa-ti pui, e si normal. La voi la discoteca se merge cu adidasi straight face?

| Deex3 a răspuns:

Chiar te intereseaza asa mult ce zic ceilalti?laughing Adica thinking Nah. Poti purta ce vrei tu happy Eu, de exemplu, ma imbrac cum imi place... Nu am complexe ca o sa ma considere lumea nebunahee hee(Deja o face laughing) Asa ca nu`ti mai face griji oh go on Si imbraca`te cum vrei tu :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca este vreo problema si nu vad de ce te-ar considera lumea nebuna, asa ca te poti incalta.Eu majoritatea fetelor la discoteca le-am vazut incaltate in pantofi. Bine, ca mai sunt si unele care in loc sa danseze pe tocuri danseaza pe masa.