| livixd a întrebat:

Buna este ziua iubitului meu ..peste cateva sapt si am nevoie de un mesaj mai dragut special cum se spune si nu gasesc nici unul pe placul meu dau fundita:*

Răspuns Câştigător
| ceaiuldetei a răspuns:

Cred că dacă vei căuta prin sufletul tău, sigur vei găsi pe acolo ceva drăguț și pe placul tău.

Sentimentele tale, sunt doar ale tale și tu știi cel mai bine ce ai putea să îi spui și ce simți.

Dacă nici tu nu mai știi și ai ajuns să vrei să iei câte două-trei cuvinte de prin tot felul de statusuri idioate, de la tot felul de persoane pe care nu le cunoști și care nu te cunosc, ca să îți "compui" mesajul ăla...

E trist. Dar cred că dacă aprinzi lumina și iei o coală și un pix, ai putea să rămâi uimită de ceea ce simți.

Așterne-ți sufletul pe hârtie și vezi ce gânduri verși acolo. Sunt sigură că ai să găsești ceva frumos, curat și din suflet.

Încearcă să faci asta, pentru că nimeni nu poate simți mai bine decât tine și nimeni nu poate să facă un schimb de loc cu tine. Succes. : )

2 răspunsuri:
| yumary a răspuns:

Iti trebuie mesaj x_X
Spune-i ceva din inima laughing

| CreaţaWsz a răspuns:

Spune-i ce simti tu, nu ce-ti zic cei de pe TPU. laughing Ceva compus de tine, o sa-i placa mai mult.