| dDeeezzdDannaa a întrebat:

Este ziua prietenului meu acus, face 18 ani. As vrea sa-i fac cea mai frumoasa petrecere. Am nevoie de niste sugestii. Ce ar trebui sa-i iau cadou? Cum ar trebui sa fie petrecerea? In jur de cati ar trebui sa fie invitati? Sunt din Iasi.

Dau funda cine imi da mai multe informatii despre decor.chatterbox chestii d-astea! kiss

6 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Jucati cartela, sticla, adevar sau provocare, dansati. Fa-i un tort, un tiramisu. Bafta!

| dDeeezzdDannaa explică (pentru Elvina):

La 18 ani sa jucam cartela si sticla si adevvar sau provocare? straight face.

| Elvina a răspuns (pentru dDeeezzdDannaa):

Cum sa nu. Eu ma jucam la varsta aia si ma joc si acum, de ce nu?

| dDeeezzdDannaa explică (pentru Elvina):

Eh chatterbox. Nee. E baiat de cartier el. E mai mult cu discotecile, cu statu' cu iubita [adica eu blushing ], nu-i genu sa lase balta nimic. E golan intr-un cuvant! laughing

| Zabbyel a răspuns:

rolling on the floor)rolling on the floor)rolling on the floor)rolling on the floor)rolling on the floor)rolling on the floor fa-i cadou un Sargdevildevildevildevil

| KiduIcs a răspuns:

Buna. Pai invitati nu trebuie sa fie multi dar sa-i inviti doar pe cei cu care stii ca se intelege cel mai bine va fi o surpriza minunata. In departamentul decorurilor. poti sa pui niste baloane niste confety pe jos. dar poti ca la intrare in camera [ localul ] unde organizezi sa pui un carton asa mai mare pe care sa scrii LA MULTI ANI! iar cu cadoul nu-i mare tragedie cu siguranta va fi fascinat de ceea ce ai facut pentru el dar ai putea totusi sa-i cumperi un ceas sau ceva simbolic ce sa-i aminteasca de tine.