Buna
Eu as spune sa mergi la aceaa petrecere si sa vezi cum se comporta cu tine si cum se comporta cu noua lui iubita, si sa-ti dai seama pe care din voi o iubeste sincer(stiu ca e greu, dar dupa gesturile lui). Daca vezi ca ink iii pasa de tine dai papuci bland amicului fostului si incearca sa te apropii de el.Dar daca el face de indiferentul si iti arata ca nu-i mai pasa de tine, fai in ciuda cu iubitul tau, pupate in fata lui si dinaste, asa ca sai pui paie pe foc.
Sper ca te-am ajutat, sa-mi spui cum s-a terminat totul, ca?:*:*:*Mult noroc:*
Si tu si fostul v-ati combinat cu altcineva doar ca sa nu ramaneti singuri, sau ca sa va faceti gelosi unul pe altul. Sunteti persoane superficiale dupa parerea mea. Veti primi exact ce meritati.
Cred ca daca chiar tii la fostul prieten ( si poate intr-un fel a fost bine ca l-ai pierdut pentru ca ai realizat cat de mult conteaza pentru tine; stii ca se spune ca nu pretuim un lucru decat atunci cand il pierdem; abia daca il pierdem vedem adevarata lui valoare)atunci ar trebui sa te desparti de amicul lui pentru ca odata cu trecerea timpului exista posibilitatea sa tii si mai mult la el iar in acelasi timp relatia cu amicul lui sa evolueze tot mai mult.o sa iti faci rau si tie si lui si la fostul prieten.