Pai, in primul rand, ar fi bine sa te interesezi daca si el te place, daca are sentimente pentru tine, si ca sa-i atragi atentia incearca sa socializezi cu el priveste-l seducator, joaca-te-cu parul stii u dar nu-i spune ca il placi lasa-l pe el sa faca primul pas.
Salut maria!
PAi ai pute sa eu zici intr-un fel de glumua ca d e exemplu si ca mie imi place d e tiine? si depinde de reactia lui. Sa zicem daca rade sau isi bate joc tu s a zici taci mai ca fost o gluma. Fundaa?
Nu este neaparat necesar sa strici o prietenie. Cei mai buni prieteni sunt, potential, perechea cea mai potrivita pentru o relatie. Intr-o prietenie este comunicare, intelegere si incredere, care sunt ingrediente de baza intr-o relatie, dar multi ignora acest lucru. Ceea ce strica o prietenie este acest lucru, ca dupa ce devin apropiati uita ca sunt si prieteni, nu mai comunica, ajung sa nu se mai inteleaga si apoi nici nu mai au incredere unul in celalalt. Si, nu trebuie ignorat si factorul duhovnicesc, multi in ziua de azi uita de Dumnezeu, cel care i-a facut asa, sa fie barbatul si femeia impreuna. Deci, daca este sa fie ceva frumos, fa totul cu cap si nu-L lasa pe El deoparte.
Domnul fie cu voi.
Vezi daca te place... deci sunteti in aceeasi clasa? daca da in timpul orei trage cu ochiul de mai multe ori si daca il prinzi uitandu-se la tine de mai multe ori atunci inseamna ca te place. si cand vorbesti cu el daca incearca sa se laude in fata ta sau face cate ceva sa iasa in evidenta este un alt semn ca te place, asa ca daca se intampla asta poti sa ii spui in fata, mie personal mi-ar place ca fata pe care o admir sa-mi spuna ca ma place.
Nu suntem in clasa impreuna
este un vecin! am nr lui si id-ul ( el mi lea cerut pe amandoua, nu eu ) eu ambea ma mutasem si m-am apropriat de el
Daca cunosti vreun prieten de-al lui vorbeste cu el si spune-i sa se intereseze daca si el te place sau poti sa intri in vorba cu el si asa ii ceri id-ul sau nr. de tel.