Din cauza varstei.
O sa mai cresti si dupa o sa te descurci tu fiind mai mare ai sa-ti dai seama ce e bine si ce nu:*
Mama nu are cum sa te urmareasca toata viata tu demonstreaza`i ca esti responsabila si o sa aiba multa incredere in tine.
La un moment dat iti vei face si un iubit
Funda?:*
Tu crezi ca a avea prieten inseamna numai a te saruta cu el? si ca totul e roz?
mai gandeste-te
Si noi ce sa facem papusica?
Sa vorbim noi cu mami ta?
Nu putem.
Vorbeste tu singurica cu ea, iar daca nu te intelege motivul cred ca il stii si tu.
Esti mult prea mica pentru prieten, saruturi, mai intai vezi-ti de scoala si apoi de baieti.
O sa vezi ca baietii vor veni singuri la tine mai tarziu.
Hey... 1o iubesc enorm pe lady gaga
2am si eu 13 ani
3vrei sa fim prietene?
4shi mama imi zice la fel.
si acum raspunsul la intrebare:
Eu una cred ca nu e nimic rau in a avea un prieten la varsta taDar din dorinta de a avea sa nu te lasi prostita.Incearca sa cauti un baiat cu care sa te potrivesti nu unu care sa isi bata joc de tine.Incearca sa ii exlici mamei tale ca esti adolescenta, ca nu mai esti un copil si ca te poti descurca. Darmai ales promite-i ca nu veti ajunge asa de departe si ca nu are de ce sa isi faca grij.Si app de ajuns departe: ar fi bine sa nu te lasi dusa in pat cel putin pana la 8-19 ani...crede-ma ca nu iti zic din invidie sau altceva, ca nici nu te cun bine... dar vb serios. Daca vei reusi sa iti faci un prieten, o relatie serioasa, poate ar trebui sa il prezinti mamei. Daca va vedea ca esti comunicativa si intelegatoare nu are cum sa nu te sfatuiasca si sa te sprijine.Bineinteles daca deciziile tale sunt corecte
Succes si sanatate iti doresc, in caz ca mai ai probleme sau nu ai inteles ceva: afro_music_xd@yahoo.com e id-ul meu:*