| Cryssy_9648 a întrebat:

Eu am 14 ani si sunt combinata cu un baiat f dragut... faza e ca eu as vrea sal sarut dar nu stiu cum si cand plzz ajutati-ma sad?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Linistestete poti sa il intrebi daca vrea eu asa am facut si a zis ca da dar nu stia nici el cand sa actioneze si apoi ne-am sarutat dar nici eu nu stiam sa sarut si nici el, eu aveam 12 ani si el tot 12
si nu stiu parca cand ne-am sarutat primadata am stiut sa sarut l-am lasat pe e sa ma conduca si nu stiu parca stiam sa ma sarut de acum 100 de ani, asa ca daca te vei saruta cu el lasa-l pe el sa te conduca, bine inteles daca stie sa sarute

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Si acel baiat foarte dragut e timid sau nu stie sa sarute.Sau amandoua?laughingDesi la varsta de 14 ani esti deja "batran" in meserie ca baiatoh go on
E cam aiurea ca initiativa sa fie luata de fata la inceput. Poate, pe parcurs cand se mai cunosc e altceva dar la inceputstraight face

| lastman024 a răspuns:

Of. la toti ne este teama la inceput ca facem ceva gresit, spre de exemplu eu, tot pe la 13-14 ani am avut o prietena si nu stiam sa sarut si am incercat cu geamu, apoi cu mana, numai prostii am facut si eu laughing dar sarutul e ceva ce vine de la sine, e foarte emotionant primul sarut, o sa il ti minte toata viata. uite ca sa iti fie mai usor am sa te ajut putin, il poti pupa simplu pe buze ca si cum ai pupa pe obraz, sau daca vrei un sarut frantuzesc incearca sa nu ii bagi limba pe gat, trebuie sa mangai limba lui cu limba ta happy las-o dracului de teorie, te duci iti faci curaj si ii zici : ma baiatule vreau sa te sarut si ii dai o mozoleala de aia mare laughing ti-am zis, totul vine de la sine, nu ai ce sa faci gresit happy

| Cryssy_9648 explică:

Onutzu acest baiat nu e timid si de sarutat nu stiu daca stie laughing dar stiu sg ca si el vrea sa ne sarutam dar nu stiu cum si candcrying...happytongue

| pati090 a răspuns:

Prin aceasta problema trec si eusad
Imi este frica. daca voi gresi. daca voi face ceva gresit. daca se va desparti de mine pentru ca nu stiu sa saurt? tot felul d intrebari de genu am in capsad Eu am vorbit cu prietena mea cea mai buna si m-a linistit un pic! Mi-a povestit despre primul ei saruthee hee Si, si ei i-a fost frica dar nu se invata sa sarutihappysarutul vine d la sine! Mi-a zis ea! Sincer, acum sunt mai linistita! dar acum nu stiu cand e momentul potrivit.pentru ca si el e destul de rusinos!:-))Eu zic sa te relaxezibig grinVorbeste despre asta face to face cu cineva apropriat(prietena, verisoa, mama etc.)Sigur te vei simtii mai binebig grin Succceswinking