| Emilia1015 a întrebat:

Eu am 15 ani iar prietenul meu 24.Sunt destul de matura si nu mi se pare o problema diferenta de varsta.In trecut am avut un prieten de 18 ani si era nasol, adica el nu stia nimic.Voi ce credeti? Dau funda

10 răspunsuri:
| Codeine a răspuns:

Esti matura? Intrebarea mea este ce inseamna maturitatea? Maturitatea inseamna sa gandesti ca un adult sa ai experienta prin viata, si un bagaj extrem de bogat si vast in cunostinte. Iar daca consideri din punct de vedere fizic, aia se cheama dezvoltare. Un om matur ar gandi ca acest lucru nu e normal.
Psihologic unul de 27 de ani nu o sa aiba aceeasi gandire, principii ca un adolescent va gandi ca " E o copila care trebuie sa o cresc (nu in mod bun) " pe cand un adolescent n-are experienta e intretinut de parintii si modul de gandire nici 50%.
Spui ca nu esti naiva, acum nu. Dar crezi ca asta e dragoste adevarata? Cand doi oamenii diferinti la nivel psihic sunt impreuna crezi se poate produce acea "chimie"?
Iubirea adevarata care toti o cautam se bazeaza pe asemanare si completare, ce completeaza o fata de 14 ani la unul de 27? E recomandat ca limita de varsta sa fie aproape de 0 sau maxim 2 ani! Ca sa poate sa fie la acelasi nivel. Poti fi matura la unele chestii da nu la un nivel de peste 13 ani.
Ca tot veni vorba de iubirea adevarata, pentru fiecare exista un suflet pereche care sa se completeze si sa se asemene. Sufletele pereche nu is facute la 13-20 de ani diferenta nici vorba si foarte putini ajung sa fie cu persoana pentru ei multi trec pe langa ea sau nici nu o cunosc. Tu ce faci? Cauti aceasta dragoste la barbatii de peste 20? Poate treci pe langa sufletul tau pereche si il ignori. Cum e?
Barbatii de 20 au o atractie fizica, aburesc pana cazi in plasa, rezisti cat de rezisti.Si poti intreba o persoana specializata in relatii cu oameni sa spuna ce parere are, nu oricine sau prieteni care iti zic "varsta nu conteaza" doar sa nu te simti tu prost sau fetite care citesc statusuri tampite de pe pagini de Facebook facute de alte fetite visatoare.
Parerea mea este in primul rand gandesti gresit pana si principiile tale sunt gresite, dar nu te judec e viata ta faci ce vrei nu ma influenteaza pe mine. Dar sfatul meu este sa nu continui sau sa cauti dragoste la acesti barbati ca nu vei gasi, vrei sa scoti apa din piatra seaca. Am incercat sa iti explic.
O zi buna happy

| mihai69 a răspuns:

Cred că și ăsta de 24 spune la fel despre tine: „are 15 ani, nu știe nimic!" Și mare dreptate are...
O să-nțelegi pe la 27.

| Axys a răspuns (pentru mihai69):

mare dreptate ai

| Axys a răspuns (pentru mihai69):

O sa profite de naivitatea ta. de ce te grabesti asta nu e o moda... vezi cum raman fete de 14 15 ani gravite ca baietis unt perversi in zioa de azi cauta oprospaturi si mai ales la varsta lui poate fi omul si insurat ce faci iti bati joc de tine vrei sa suferi,? te intreb ea si fi cu picoarele pe pamant ca nu-i bine ce faci tu o sa vezi ca nici parinti tai no sa inteleaga diferenta intre varste si la fel o sa zica si ei ce am spus ei iti bati joc de tine si de tineretea ta ai sa-ti dai seama nu acuma dar peste 7 ani incolo

| Axys a răspuns:

nu tot ce zboara se si mananca fi atenta cas multe cazuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor nu am mai ras asa de o saptamana cred. sunt curios ce nu stia ala la 18 si tu esti experta la 15? sex oral? ori e cea mai mare minciuna pe saptamana asta ori ala e impotent de sta cu tine. sa fim seriosi ala are nevoie de una de cel putin 20 ce sa faca cu una care abia are buletin. "destul de matura" rolling on the floor hai lasa-ma. un sfat, nu zice la nimeni ca ai prieten asa mare ca te faci de cacao. de obicei cand auzi una de varsta ta ca are un prieten la 18 20 de ani, unu de varsta ta se simte neputincios (prostul) dar cand aude la 24 fie baiat sau fata mor de ras.

| Voidwithin a răspuns:

Sper sa nu te vad cu intrebari ca vai draga am ramas bortoasa.
Ai grija tu te crezi matura dar eu iti spun ca gandesti ca un copil de 3 ani.

| Emilia1015 explică:

Eu nu fac parte din categoria fetelor proaste care accepta sa se culce cu baietiiwinking

| suntserios a răspuns (pentru Emilia1015):

Asta pana te prosteste el. Ce crezi ca vrea un barbat de 24 ani de la o pustoiaca d 15?

| LittleGirl96 a răspuns:

Buna! Ce sa cred, varsta nu conteaza. doar sa nu iti traga teapa happy. Si la mine e o diferente de varsta, numai ca sunt mai mare ca tine si il stiu de o viata happy.
Ai mare grija de tine si sa nu faci ceva ce o sa regreti peste mult timp.