anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu am 15 ani si baiatul cu care sunt eu impreuna de aproape o luna(pe 25 facem o luna) 17 ani.Intrebarea mea e urmatoarea: Este normal sa am o relatie la varsta asta?
Intrebarea este adresata in special persoanelor adulte si celor trecute de 20 ani.
Țin sa menționez ca nimeni de la mine din familie nu stie si ca alte fete de varsta mea au iubit,s-au si culcat cu ele,se săruta,părinții lor stie si nu au nimic împotriva, stau si toți la un loc.

17 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu, nu este nromal sa ai relatii la 15 ani!
Din pacate, nici parintii prietenelor tale nu stiu, fiindca nu ar putea accepta asta, nefiind nici normal si nici santos, dar evident ca mint, ca sa nu se faca de rusine.
Tu de ce nu-ti intrebi parintii?
Ce te opreste sa fii asa cum spui ca sunt pritenele tale?

| Ralukafay a răspuns (pentru Violleta2022):

Eu ma opresc sa fiu ca prietenele mele.Adica nu vreau sa fiu curva.Si când am scris in postare cuvantul "relație", nu ma refeream la sex.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Ralukafay):

In cazul asta, stai departe de baieti, ca lumea te va comenta oricum.
Nu mai spun de parinti, care de cum vor afla ca ai o relatie cu un baiat, s-ar putea sa ai discutii dure cu ei si interdictii.
Ca mama cu fata si baiat, am trecut prin ce treci tu, dar ca parinte si nu am permis ca fata mea sa se vada cu baieti de la 15 ani, relatiile la varsta asta pot degenera foarte usor in ceva grav.
Baiatul ala de 17 ani are doar sex in cap la varsta asta, ceea ce-i perfect normal, pentru ca, pocnesc hormonii in el, asa ca, la un moment dat te va presa sa ai sex cu el si probabil ca inevitabilul se va intampla.
Cum tu esti prea mica si nu poti sa judeci corect situatia, este datoria noastra de parinti, sa te tinem departe de asemenea situatii, ca sa nu cazi in plasa baiatului.
Nu uita, lumea te va comenta oricum, chiar daca nu ai relatii sexuale cu acel baiat, doar pentru simplui fapt ca esti mult prea mica pentru relatiile cu baietii, de orice natura ar fi ele.
Discuta cu parintii tai, sa vezi ce mentalitate au, vis a vis de prietenia ta la 15 ani, cu un baiat!
Dar sfatul meu este, sa nu-ti cataloghezi prietenele ca "c u r r v e", pentru ca nu esti departe de ele si judecata ta, poate fii la fel de dura si incorecta.

| lpavel a răspuns:

Asta numai de tine depinde daca esti pregatita fizic si pshihic! Unele o fac de la 13 ani, altele la 20 de ani, deci tu simti cat de pregatita esti pentru o astfel de relatie. Un lucru e sigur: NU trebuie sa intri intr-o relatie daca nu esti pregatita doar ca asa sunt si prietenele tale! E viata ta, nu a lor, daca nu esti pregatita nu va fi ceva placut cand veti ajunge la sex! Nu vreau sa te sperii dar trebuie sa stii ce vrei...

| Mrfear a răspuns (pentru lpavel):

13? Cand am intrebat ceva asemanator ai spus minim 16.

| lpavel a răspuns (pentru Mrfear):

N-am zis ca as fi de acord cu cele de 13! Am zis ca unele incep de la 13! 16 mi se pare OK dar si asta numai daca esti pregatita...

| Mrfear a răspuns (pentru lpavel):

A ok, am inteles happy

| lpavel a răspuns (pentru Mrfear):

O spun doar spre binele tau ca sa nu ramai cu un gust amar dupa... happy

| Ralukafay a răspuns (pentru lpavel):

Nu o sa ajungem pana la a face sex, adica mai este mult pana acolo, nu vreau sa îmi pierd virginitatea de la vârstă asta, nici nu stiu daca va dura relația asta pana când voi face eu 18 ani.

| Ralukafay a răspuns (pentru lpavel):

Nu o sa ajungem pana la a face sex, adica nu vreau sa îmi pierd virginitatea de la 15 ani, nici nu stiu daca o sa reziste relația pana când voi împlini eu 18 ani.

| lpavel a răspuns (pentru Ralukafay):

Zici tu acum dar nu poti sti ce se poate intampla happy intr-o seara numai voi doi, liniste, muzica, saruturi, mangaieri, excitatie maxima si uite asa ati si ajuns in pat big grin

| FaraNumePls a răspuns:

E ok sa fii într-o relație.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu are nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic ca de la 15 ani poti avea iubit.Se poate chiar si de la 12, doar ca majoritatea fetelor de acea varsta sunt cam imature.E bine, poate poti incerca primul sarut la 16 ani (mi se pare inca prea devreme dar o poti face daca te simti pregatita si e sigur baiatul potrivit.La sex, chiar daca aici in Romania e legal chiar de la implinirea varstei de 15 ani, asta nu inseamna ca trebuie sa incepi acum, in alte tari poti de la 21.La 15 ani organismul inca se mai dezvolta (mai ales la baieti). Poti avea o relatie dar nu e sigur ca la 17-18 ani o sa mai fi cu el.

| Ara997 a răspuns:

Fata draga, esti eleva banuiesc, fa ceea ce e potrivit la varsta asta, invata, fa-ti un viitor, nu te incolacii ca limbricii cu unu si cu altul ca ai sa te saturi repede...
parintilor stie da poate nu pricepe ca nu e bine!

| samuelrockwer a răspuns:

Buna! Sunt de acord cu "lpavel" daca la varsta ta esti pregatita psihic nu problema sa incerrci, dar iti spun eu mai bine ai putina rabdare, iubirea uneori e grea, eu de exemplu eu varsta ta nu eram pregatit psihic pentru mine era totul o joaca aveam numai probleme si uneori de la cearta sau nentelegerea cu prietena mea exageram, ma blocam si nu stiiam ce fac nu ma cunosteau prietenii mei spune-au ca parca sunt dus, cand ne-am despartit ma gindeam numai la prostii sa fac "sinucidere " ca fara ea nu are sens viata daca s-a despratit de mine, pai ce pot sa spun eram copil..., asaca mai bine bucurate inca cit esti mica si lasa putin iubirea ai timp.

| Neagu_Tantelu_1956 a răspuns:

Nu.e prea devreme pentru o relație sa faci sex de acum