| sysy_1065 a întrebat:

eu am avut o relatie cu un baiat aproape de 3 ani! a fost primul barbat din viata mea dar a fost o dezamagire totala! au trecut 6 luni de atunci dar eu am incercat sa-mi refac viata! de fapt am vrut sa vad daca toti baietii vor acelasi lucru de la mine. insa nu puteam sa-i mai privesc cum ii priveam inainte de a-mi incepe viata sexuala! acum sunt cu un baiat de 5 luni am incercat sa ma despart de el, ii vorbeam urat, faceam tot posibilu sa-l enervez dar el tot nu vroia sa se desparta de mine! si cu timpul am ajuns sa ii iubesc enorm de mult :X cu toate ca n-am intretinut relatii cu el dar stia tot ce mi s-a intamplat! intrebarea mea e urmatoarea:daca eu il iubesc si el mi-a dovedit de "n" ori ca ma iubeste credeti ca ar fi bine sa am relatii cu el? credeti ca ar schimba ceva din bine in mai bine? astept rasp mz:*

2 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Inseamna ca tine la tine si da ar fi bine sa incerci sa ai si relatii intime cu el, poate el e jumatatea ta

| olian a răspuns:

Asta depinde de tine, eu zic sa faci pasul asta cand te vei simti u pregatita ca apoi sa nu regreti abia aveti 5 luni, mai gandeste-te inainte sa faci pasul asta nu te grabi!