| Clamidia a întrebat:

Buna, eu am avut o relație de 9 luni. S-a despartit de mine de aproape doua luni. Astăzi m-am combinat cu cineva. Îl plac mult dar simt ca lipsește ceva. Nu prea ma simt bine cu mine. Oricum fostul meu mi-a greșit mult și na. Nu sunt bine deloc, nu stiu ce sa fac.

8 răspunsuri:
| Swae a răspuns:

Buna.
Te-ai cam grabit si nu ti-ai oferit timp sa-ti revi dupa ultima relatie. Data viitoare asigura-te ca esti stabila si iti place de persoana cu care esti.

| Clamidia explică (pentru Swae):

Pai îmi place de el dar nu sunt bine. Nu știu ce simt

| Violleta2022 a răspuns:

Probabil ca nu-i persoana cu care esti compatibila, adac simti ac ceva nu este in regula.
Da-i pace, ia o pauza mai lunga, pana te vindeci dupa relatia incheiata si esti capabila sa incepi una noua.

| Adry05 a răspuns:

Nu trebuia să te bagi în relație dacă nu erai pregătită.

| ANAHsneaman a răspuns:

Bună!
Îmi pot da și eu cu părerea?
Nu cumva ai intrat în relația respectiva tocmai pentru a-l uita pe fostul? Și de aici și sentimentul de vina. Ție îți place să fii în compania actualului prieten pentru ca te face sa nu te mai gândești la fostul, insă tu nu îl poți uita pe fostul. Și asta e o problema.
Ai spus ca ți a gresit! E timpul sa te desprinzi de trecut! Dacă tu și fostul nu puteți rămâne la o relație de amiciție atunci rupeți legăturile cu totul.
Știi cum se spune oamenii care rămân lângă tine trebuie prețuiți, cei care aleg sa plece trebuie sa le redai libertatea, fie ca îți place fie ca nu.
Daca ai intrat într-o relație doar pentru a-l uita pe fostul nu e bine. Cel puțin din punctul meu de vedere. Sa zicem ca o sa îți revii în plan psihic, dar cum o sa îl privești pe actului tău prieten? Cu siguranță nu o sa îl mai privești ca pe un,, suport,, și atunci cu sentimentele lui cum rămâne?
Acum e timpul sa îți pui cap la cap gândurile și sentimentele și sa iei o hotarare. Scăpa de fostul cu totul. Eliminal din gânduri. Iar cu actualul întreabă-te dacă asta vrei cu adevărat. Nu te juca cu sentimentele lui. Căci nu e lucru mai dureros decât,, aceasta joaca,,
Numai bine! Sper sa fii fericita tu în primul rand!?

| Andreeush a răspuns:

Prea repede ți-ai făcut o nouă relație, trebuia să aștepți un timp.

| Clamidia explică (pentru Violleta2022):

Pai problema ca este a fostul nu vrea sa ma uite și ru îl iubesc și simt ca și el... adică așa simt eu in inima mea. Gen nu mi-a greșit in sensul ca m-a înșelat. Este e mai naa gagicar dar tot eu simt ca sunt in inima lui...

| Violleta2022 a răspuns (pentru Clamidia):

Tu nu ai cum sa simti ce este in inima lui, practic pentru ca-i imposibil sa simti tu. Tu poti stii doar ce-ti spune sau arat el, iar el poate sa te minta sau sa se prefaca.