| tpu_ank a întrebat:

Buna :* eu am avut si inca am multe probleme acasa... dar dumnezeu mi-a dat 2 ingerasi... cel mai frumos :X
1. iulik cea mai buna prietena.
Cu ea discut absolut totul :X o ube enorm:X si stie asta:))... dar... ea nu e langa mine, acum sta in germania:( of... mi-e extrem de greu fara ea, dar totusi vorbim pe net... ea e alinarea mea :X pe langa faptul ca site-ul asta ma bucura enorm, primesc raspunsuri la care nu ma astept si cunosc si alta lume care au suflet... numai parsivi in jurul meu:(...
2. uff... un baiat din liceu, il ador... desi el. nu stiu ce sa zic, vorbim zilnic il cunosc de 3 saptamani... si simt ca il cunosc de o viata... eu am o problema sunt grasuta:( si lui nu cred ca ii prea place. nu am discutat despre asta. nu stie ca il plac. dar imi spune ca sunt prietena lui, el a suferit din cauza fostei (au fost 3 ani impreuna pana cand ea. l-a ales pe altul, il inteleg perfect si imi pare rau pentru ca a suferit) si mi-a zis ceva la ce nu ma asteptam... ca nu vrea sa faca pe alta sa sufere, ca vrea sa isi traiasca viata din plin... eu ce sa fac... :( nu i-am zis nimic ca il plac... dar am vrut sa-i dau un filmulet poate intelege dar. nu a vrut sa se uite, a zis ca nu mai crede in dragoste:( (http://fisierulmeu.ro/42E6UWRNHV5R/o-poveste-de-dragoste -flv.html )
uff... ce sa fac::(? il ube enorm.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand traieste-ti viata de liceu, cu prietenii si colegii, o sa vina si dragostea candva.

2.Nu o mai ridica atat in slavi pe prietena ta, pentru ca te va uimi cand te va trada sau lasa balta(it happens all the time), deci nu-i spune cele mai intime secrete.

3.Nu trebuie sa-ti para rau pentru el, pentru tine cine sufera? trebuie sa te gandesti la tine, iti place de el, nu da nici un semn, la revedere, next one! oricum "nu mai vreau sa sufar, nu mai vreau dragoste" in traducere libera "am fost 3 ani fidel, acum vreau sa zbor din floare in floare(adica nonstop sex with different girls, ca doar e la pubertate). Si, in plus, chiar vrei resturile alteia?happy

4.Filmuletul este cel putin penibil, nu mai repeta manevrahappy.

5.Invata sa vorbesti corect, apreciez ca ai pus cratime, dar in dex nu exista a "ubi", ci a iubiwinking, si nu, nu e cool, daca tot esti indeajuns de inteligenta sa stii gramatica, brag about it. and btw, NU il iubesti, cel mai posibil e sa iti placa foarte mult de el, sau sa fii indragostita, dar de iubit, e mai greu, pentru ca in primul rand trebuie SA FII cu persoana respectiva o perioada de timp, de abia dupa aceea poate interveni asa zisul sentiment.
and last but not the least: SLABESTE! da, da trebuie sa iti iubesti corpul tau, dar nu ar fi mai usor daca ar fi mai putin corp de iubit? esti tanara, daca nu ai probleme de sanatate ar trebui sa-ti fie usor, nu ma intelege gresit, nu anorexie/bulimie ci sport/fructe/legume. in plus pe terenul din curtea scolii sunt multi baieti "buni".
In caz ca te intrebai, sunt fata si am 21 de ani.
p. s. renunta la punctele de suspensie, ca doar nu esti "poeata", si fac pariu ca nu stii ce semnifica exact.
p. p. s. considera acest raspuns CRITICA CONSTRUCTIVA, nu ofensatoare.

6 răspunsuri:
| r8driver a răspuns:

Si ai de gand s-a suferi an tacere...
spune-i printr-un mesaj, daca ati este rusine.
si nu te mai gandi la faptul ca esti un pic plinuta k asta te retine pe tine s-a nu-i zici.

Parerea mea, fetele un pic mai plinute sunt foarte simpatice.
Si anca ceva, sti ce a-mi place cel mai mult la ele? { sunt bune la pat} nu m-a supar daca imi dai stupid, am zis parerea mea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.,...
Dificil////
El te gaseste draguta poate...
Dai si tu inca o saptamana sa o uite pe fosta...

| putzulica a răspuns:

F naspasad eu zic sa il mai lasi. sa fie singur o perioada...

| r8driver a răspuns:

Nu foarte mult timp... k e baiat si e posibil sa-si gaseasca pe altcineva...

Vorba romaneasca, bate ferul cat e cald.

Nu pot trimite mersi. private si nu stiu de ce:
A-m citit mersi.

Succes si s-a fi iubita, pa.

| IuliaWosster a răspuns:

Ancutzicalove struck si tu esti ingerasul meu si voi fi mereu langa tine la greu si la binelove struck mereu am sa te ajut si am sa te ascult cum ma asculti si ma ajuti si tu pe minelove struck te iubesc enooormlove struck acum la problema cu mita. el te place. dar incearca sa ii arati ca si tu il placi si ca el va fi foarte fericit langa tine si ca nu il vei trada sau insela.sad eu stiu cat il iubestilove struck si daca ar sti si ellove struck se va indragosti si el de tine.kiss stiu ca vei reusi love struck ne vedem de craciunlove struckkisste ubb enormlove struck...

P. S."Anonim." eu nu sunt ca toate prietenele false n-am sa o las niciodata la greu pe anklove struck pent ca nici ea nu m-a lasat pe mine si mereu a fost langa mine cum sunt si voi fi si euwinking

Răspuns utilizator avertizat